Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

The List App: Το «κλειδί» για premium εμπειρίες σε ολόκληρη την Ελλάδα

Με την εφαρμογή online booking έχετε τα καλύτερα εστιατόρια στην... παλάμη του χεριού σας!

Με την εφαρμογή The List App έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε, εύκολα με λίγα μόνο κλικ, κράτηση σε ένα από τα 400+ πολυτελή συνεργαζόμενα εστιατόρια ή clubs.

Στην εφαρμογή μας μπορείτε να βρείτε προορισμούς όπως η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Κρήτη, η Νάξος, η Ζάκυνθος και τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά.

 

Και τώρα μπορείτε επίσης να κλείσετε την εμπειρία σας με το πολυτελές ιδιωτικό γιοτ ή το ταξίδι με σκάφος!

Μέσω τις εφαρμογής παρέχετε η δυνατότητα ενημέρωσης για όλα τα καλύτερα πάρτι που γίνονται και πρόσβαση σε μερικά από τα πιο πολυτελή κλαμπ και εστιατόρια – και όλα αυτά απλώς κατεβάζοντας την εφαρμογή!

Με την TheList στα χέρια σας, νιώθετε σαν να σας ξεναγεί ένας ντόπιος αντί για τουρίστας.

Η «έξυπνη» λύση PR αποτελεί έναν «προσωπικό θυρωρό» – καθώς εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία χωρίς επιπλέον χρώσεις για τις υπηρεσίες που παρέχονται, ούτε χρειάζεται να σκεφτείτε πού να πάτε, γιατί η εφαρμογή το έχει ήδη αναλάβει!

Με το user friendly interface της εφαρμογής, η επιλογή τραπεζιού ή ξαπλώστρας – καθώς και ο υπολογισμός του κόστους της ημέρας και της νύχτας σας – γίνεται γρήγορα και ψηφιακά.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές booking που σας χρεώνουν επιπλέον για υπηρεσίες, η TheList δεν επιφέρει επιπλέον ή κρυφές χρώσεις.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις