Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συμμετοχή της altoValue στο συνέδριο HR in Action

Η συμβουλευτική εταιρεία παρουσίασε ένα case study με θέμα: «Πώς τα Objective & Key Results – OKRs βοήθησαν την Qualco Group να αναπτυχθεί, ευθυγραμμίζοντας τους ανθρώπους της με το στρατηγικό όραμα και παρακινώντας τους προς την επίτευξη αποτελεσμάτων»

Η altoValue, η πρώτη OKRs Consultancy στη Νότια Ευρώπη, συμμετείχε επιτυχώς στη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των στελεχών HR, στο HR in Action, με τίτλο «Η φυσική εξέλιξη! Επιστροφή στο μέλλον του HR». 

Κατά τη διάρκεια αυτού η altoValue παρουσίασε ένα case study μαζί με την Qualco Group, με θέμα: «Πώς τα Objective & Key Results – OKRs βοήθησαν την Qualco Group να αναπτυχθεί, ευθυγραμμίζοντας τους ανθρώπους της με το στρατηγικό όραμα και παρακινώντας τους προς την επίτευξη αποτελεσμάτων». 

Συγκεκριμένα, η συζήτηση ανάμεσα στους δυο κεντρικούς ομιλητές, τον Co-Founder της altoValue, Senior Strategy Consultant & OKR Coach, Σταύρο Γιαννέτσο και την Chief People Officer της Qualco Group, Πανωραία Καρανικολοπούλου-MacDonald, σημείωσε μεγάλη απήχηση με τους συμμετέχοντες να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα. 

Μερικά από τα κεντρικά ζητήματα που αναλύθηκαν είναι πώς τα OKRs μπορούν να ενταχθούν σε ένα απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο περιβάλλον για την επίτευξη υψηλών αποδόσεων και σημαντικών μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

Το παράδειγμα της Qualco αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμα μια φορά, πως όταν τα OKRs εφαρμοστούν σωστά συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης και την ευθυγράμμιση του ανθρώπινου δυναμικού.

Με αφορμή το συνέδριο ο Co-Founder, Senior Strategy Consultant & OKRs Coach, Σταύρος Γιαννέτσος, αναφέρε σχετικά: «Η παρουσίαση του case study της Qualco Group στο συνέδριο HR in Action είναι πολύ σημαντική για την altoValue, γιατί το κύριο αντικείμενο της δουλειάς μας είναι η επίτευξη των στρατηγικών στόχων, η οποία συνδέεται άμεσα με την ευθυγράμμιση και υψηλή απόδοση του ανθρωπίνου δυναμικού. Τόσο η πανδημία όσο και οι ευρύτερες εξελίξεις στη χώρα φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη των εταιρειών να υιοθετήσουν την κουλτούρα των OKRs, μέσω του framework που παρέχει η altoValue, βελτιστοποιώντας τον τρόπο λειτουργίας τους. Συνεχίζουμε, λοιπόν, δυναμικά, με στόχο να εξελισσόμαστε διαρκώς, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και εν συνεχεία, παρουσιάζοντας τα πιο επιτυχημένα case studies».

Επιπλέον, η altoValue παρουσιάζει τα OKRs μέσα από ένα διαδραστικό altoWebinar με τίτλο: «altoWebinars: OKRs introduction to the Greek Market by altoValue», την Τρίτη, 12 Ιουλίου, στις 16:00.

Μάθετε πώς οι Google, Nike, Walmart, Qualco και χιλιάδες άλλες εταιρείες πετυχαίνουν τους στρατηγικούς τους στόχους μέσα από το 1º OKRs webinar στη χώρα μας. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο altoWebinar, πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις