Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Bayer Ελλάς υποστηρίζει έμπρακτα την δυναμική της νέας γενιάς

Το Young Advisory Board αποτελείται από Millenials και ενεργεί αυτόνομα με τη συμβολή ενός συντονιστή που έχει καθοδηγητικό και συμβουλευτικό ρόλο

Η Bayer Ελλάς με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων, παρουσιάζει το Young Advisory Board (YAB) που δημιούργησε στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας Συμπερίληψης και Διαφορετικότητας μέσα από την οποία τα νέα και ανερχόμενα ταλέντα μπορούν να αναδειχθούν και να έχουν την ευκαιρία να φέρουν στην εταιρεία τις νέες ιδέες και απόψεις τους, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι αυτές ακούγονται αλλά και εκτιμώνται. 

Το Συμβούλιο ΥΑΒ της Bayer Ελλάς αποτελείται από μια αντιπροσωπευτική ομάδα ενθουσιωδών Millennials (γενιά Χ) που ακολουθούν πιστά το όραμά της Bayer για «Υγεία και Τροφή για Όλους» και τις αξίες της LIFE 2.0.

Τα μέλη του εργάζονται σε έργα που αφορούν όλους τους τομείς της εταιρείας αλλά και σε ad-hoc ενέργειες που άπτονται του ενδιαφέροντός τους, τα οποία στη συνέχεια παρουσιάζονται στη Διοικούσα Επιτροπή της Bayer Ελλάς.

Η αποστολή τους είναι να φέρουν νέες και καινοτόμες ιδέες, να δημιουργήσουν μια δραστήρια κοινότητα νέων επαγγελματιών στην εταιρεία, να αξιοποιούν και να ενισχύουν τις δυνατότητές τους  και ταυτόχρονα, να λειτουργούν  ως ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας με τη Διοίκηση για τα θέματα που διαπραγματεύονται.

Το YAB είναι μια ομάδα που ενεργεί αυτόνομα με τη συμβολή ενός συντονιστή που έχει καθοδηγητικό και συμβουλευτικό ρόλο. 

Συγκεκριμένα, στο Συμβούλιο ΥΑΒ συμμετέχουν οι εξής: 

  • Αντωνία Κόλλια, Product Specialist Oncology
  • Αγγελική Κοψίνη, Medical Scientific Liaison Cardiology
  • Βαγγέλης Σταματέλος, Crop Science Customer Advisory & Sales Representative
  • Κωνσταντίνα Τιφτικίδου, Legal Entity Controller & Financial Manager
  • Βασίλης Βασιλειάδης, Consumer Health Digital & Media Manager

 Συντονίστρια της ομάδας είναι η Νάντια Καρμίρη, HR Partner.

«Η δημιουργία του Συμβουλίου ΥΑΒ δίνει την ευκαιρία για την εφαρμογή μιας ακόμα συμπεριληπτικής προσέγγισης στις συζητήσεις και στις αποφάσεις της εταιρείας και εξασφαλίζει την επιθυμητή ποικιλομορφία μέσα στην οποία όλοι οι εργαζόμενοί μας συμβάλουν στη συνεχή ενδυνάμωση της κουλτούρας της Bayer Ελλάς.

Η εστίασή μας στη μοναδικότητα των ανθρώπων μας και στις ανάγκες τους, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τη συνύπαρξη, την αλληλεπίδραση και την αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στις 4 γενιές που εκπροσωπούνται σήμερα στο εργασιακό μας περιβάλλον. Η ίδρυση της ομάδας ΥΑΒ διευρύνει τον χώρο για νέες φωνές που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό της εταιρείας μας. Όταν οι απόψεις των νέων αναζητούνται και όταν αξιοποιούνται και αναπτύσσονται τα ταλέντα τους, τότε, ο οργανισμός οικοδομεί μια μοναδική ταυτότητα που γίνεται και ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα», τονίζει η Αγγέλικα Τζέμου, BoD Member, Head of HR και I&D Country Lead.

Η Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων (World Youth Skills Day) γιορτάζεται, από το 2014 κάθε χρόνο στις 15 Ιουλίου, όπως εγκρίθηκε από τον ΟΗΕ. Στο πλαίσιο αυτό, οργανισμοί και οργανώσεις υλοποιούν σε παγκόσμιο επίπεδο σειρά δραστηριοτήτων με στόχο να βοηθήσουν τους νέους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αφορούν στην απασχόληση και στη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις