Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Ίλον Μασκ

Ο CEO της Tesla έφτασε στο νησί τα ξημερώματα του Σαββάτου, με ιδιωτικό αεροπλάνο, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Natasha Bassett.

Τη Μύκονο επέλεξε φέτος ο CEO της Tesla, Ίλον Μασκ, για να κάνει τις διακοπές του. Το νησί των ανέμων αποτελεί αδιαμφισβήτητα πόλο έλξης ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Δεν είναι λίγα άλλωστε τα πρόσωπα παγκοσμίου φήμης που επιλέγουν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίλον Μασκ έφτασε στο νησί τα ξημερώματα του Σαββάτου με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με τη σύντροφό του Natasha Bassett και αναμένεται να συναντήσει πολλούς φίλους του.

Ο Ίλον Μασκ θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει για λίγο και να ξεχάσει τη δικαστική διαμάχη με το Twitter, καθώς η εταιρεία τού ζητάει το ποσό των 44 δισ. δολαρίων για αθέτηση συμφωνίας.

Η Twitter Inc προσέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ εναντίον του Ίλον Μασκ επειδή παραβίασε τη συμφωνία εξαγοράς της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έναντι τιμήματος 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με στόχο να τον αναγκάσει ολοκληρώσει την εξαγορά για την τιμή των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή, όπως είχε συμφωνηθεί.

Η είδηση ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ήρθε στη χώρα μας έχει θέσει τους paparazzi σε …κατάσταση συναγερμού.

Ο 51χρονος Μασκ με βάση τη λίστα του Forbes είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία που αγγίζει τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις