Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η EETN επίσημος υποστηρικτής του Elevate Greece

Μνημόνιο συνεργασία υπογράφηκε στις 19/7 από τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα και τους εκπροσώπους της Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης, Γιώργο Βούρο και Ανέστη Φαχαντίδη

Η Ελληνική Εταιρεία  Τεχνητής Νοημοσύνης (ΕΕΤΝ) ενώνει τις δυνάμεις τις με το Elevate Greece!

Στις 19/7 σε συνάντηση του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστου Δήμα με τους εκπροσώπους της Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης, Γιώργο Βούρο και Ανέστη Φαχαντίδη, υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο την προώθηση της καινοτομίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που είχα να συντονίσω αυτήν την πρωτοβουλία ως μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος εταιρικών σχέσεων της ΕΕΤΝ» επεσήμανε ο Ανέστης Φαχαντίδης.

Στόχος της νέας συνεργασίας είναι η διασύνδεση (matchmaking) των Startups με τα μέλη της ΕΕΤΝ με σκοπό να προκύψουν συνεργασίες μεταξύ τους καθώς και δράσεις ΑΙ mentoring. Η διασύνδεση αυτή θα γίνεται μέσω μιας εύκολης διαδικασίας αντιστοίχισης ενδιαφερόντων και γνωστικών αντικειμένων που αναπτύσσει η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης.
Επιπρόσθετα, προβλέπεται η συμμετοχή των μελών του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης προκειμένου να παρουσιάσουν την τεχνολογία τους (συναφή με ΑΙ), καθώς και την εγγραφή των μελών με προνομιακούς όρους ως εταιρικά μέλη της ΕΕΤΝ μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης συνάφειας. Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα ακαδημαϊκής αναγνώρισης και ευρύτερης προβολής των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο ΑΙ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις