Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το νέο Shein X Klarna Pop Up κατάστημα στην «καρδιά» της μόδας

Στη Via Frattina θα βρίσκεται το νέο κατάστημα του κολοσσού μόδας στο πλαίσιο του «Summer Oasis Pop Up Tour» μέχρι τις 7 Αυγούστου, σε συνεργασία με την BNPL

Το νέο Pop Up κατάστημα του Shein, εμφανίστηκε στην Ρώμη με την υποστήριξη της Klarna.

Μέχρι στιγμής, προσωρινά καταστήματα του Shein «ξεπηδούν» σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, όπως το Παρίσι, την Βαρκελώνη και το Βερολίνο, ενώ η εταιρεία έχει αφήσει ανοικτά τα ενδεχόμενα για το άνοιγμα ενός ακόμα Pop Up καταστήματος.

To «Summer Oasis Pop Up Tour» ταξιδεύει στην Ρώμη μέχρι την Ρώμη και θα βρίσκεται στην Via Frattina μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Στο νέο showroom του κολοσσού μόδας οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες συλλογές και ιδιαίτερα αξεσουάρ, να επισκεφθούν το αποκλειστικό Beauty bar και να συμμετάσχουν σε workshop με μοναδικούς καλεσμένους. 

Η επιλογή βέβαια της τοποθεσίας δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς το νέο pop up store αποτελεί μέρος ενός ιδιαίτερα μελετημένου σχεδίου στρατηγική ανάπτυξής σε μια αγορά που διακρίνεται για την αγορά της και την σχέση της με ισχυρά brand names.

Η εταιρεία μόδας ενώνει τις δυνάμεις της με την BNPL Klarna, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην αγορά, οργανώνοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία μόδας και beauty.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις