Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ηχηρό όχι σε εξαγορά «μαμούθ» από τo Gate To Greece

H τουριστική πλατφόρμα απέρριψε την πρόταση 50 εκατ. ευρώ από ξένο fund και διεκδικεί το μερίδιο του 1 δισ. στην αγορά του Ελληνικού Τουρισμού

To Gate to Greece απέρριψε πρόταση μεγάλου fund 50 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της πλατφόρμας.

Μεγάλο παζάρι έγινε μεταξύ των δύο πλευρών, με το fund από το εξωτερικό να επιθυμεί μέρος της «πίτας» του Ελληνικού Τουρισμού, αξίας 1 δισ. ευρώ.  

Παρά την ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση και μετά από πολλές διαβουλεύσεις, το Gate To Greece φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει στο «κλείσιμο» εξαγοράς καθώς μέσα στους επόμενος 8 μήνες πρόκειται να λανσάρει ένα νέο feature το οποίο δύναται να την αναδείξει σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της εγχώριας αγοράς τουρισμού.

Η all-in-one λύση για τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξορμήσεων στην Ελλάδα σχεδιάζει το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας καταχώρησης καταλυμάτων στην πλατφόρμα της.

Όπως επισήμανε στο Startupper.gr o CEO της  Gate To Greece, Giovani Kamarikos, πάνω από 20 χιλ. καταλύματα πρόκειται να καταχωρηθούν στην πλατφόρμα της τουριστικής Startup.

Το νέο σχέδιο στρατηγικής επέκτασης του Gate To Greece σε νέους τομείς της αγοράς, «σπάει» το μονοπώλιο της Booking και AirBnb που επικρατούσε μέχρι τώρα στην Ελληνική Αγορά.

Μπορεί η πρόταση εξαγοράς να αποτελεί μια αρκετά δελεαστική προσφορά, όμως η τολμηρή απόφαση της Gate To Greece προμηνύει ένα δυναμικό και ιδιαίτερα κερδοφόρο μέλλον για την πλατφόρμα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο σπεύδουν να την επισκεφθούν.

Το Gate To Greece αποτελεί μια all-in-one λύση για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των θερινών εξορμήσεων στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα influencial ρόλο στο Linkedin όπου προωθεί παγκοσμίως τα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού.

Από την εύρεση του κατάλληλου προορισμού, μέχρι την κράτηση ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων, η πλατφόρμα του Gate to Greece οργανώνει τις διακοπές σου με λίγα μόνο «κλικ».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις