Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στο «σφυρί» οι μετοχές της Tesla;

Απ' ότι φαίνεται η υπόθεση εξαγοράς του Twitter δεν πρόκειται να λήξει τόσο άκοπα όσο πίστευε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας...

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Elon Musk μετά την έκβαση της υπόθεσης «εξαγοράς του Twitter».

Ο ίδιος πρόσφατα είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την συμφωνία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ του μεγιστάνα και της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο CEO της Tesla προχώρησε σε νέες μαζικές πωλήσεις μετοχών της εταιρίας του, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες δηλώσεις του τον περασμένο Απρίλιο, όπου διαβεβαίωνε ότι δεν σχεδίαζε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με στοιχεία που υποβλήθηκαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη πούλησε μετοχές της Tesla αξίας σχεδόν 7 δισ. δολ.

Σε σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε από χρήστη του Twitter, ο Musk απάντησε και άφησε να εννοηθεί ότι χρειάζεται τα μετρητά σε περίπτωση που η δικαστική διαμάχη δεν γείρει προς το μέρος του και αναγκαστεί να προβεί σε αγορά του Twitter.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλον Μασκ πούλησε περίπου 7.9 εκατ. μετοχές τις προηγούμενες ημέρες σε τιμές μεταξύ 838.57 έως 911.75 δολαρίων.

Στην ερώτηση αν θα αγόραζε ξανά μετοχές της Tesla, απάντησε θετικά.

Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα εδώ και τέσσερις μήνες μετά τη διάθεση μετοχών 8.5 δις δολαρίων τις οποίες είχε πουλήσει λίγο πριν την ματαίωση του τεράστιου deal.

Έκτοτε, οι μετοχές της Tesla ανέκαμψαν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις