Η φρυγανιέρα του μέλλοντος κοστίζει 339 δολ. και συνδέεται με το Wi-Fi

Μετά τις ηλεκτρικές σκούπες και τα φουτουριστικά πιστολάκια μαλλιών, η Τineco πρόκειται να λανσάρει μια υπερσύγχρονη και ιδιαίτερα ακριβή φρυγανιέρα

H Tineco  εδώ και 24 χρόνια κατασκευάζει ηλεκτρικές σκούπες και φουτουριστικά πιστολάκια μαλλιών εδώ και πολύ καιρό.

Το επόμενο προϊόν της εταιρείας, σε αντίθεση με τα προηγούμενα λανσαρίσματα, είναι μια τοστιέρα αξίας 339 δολ. που συνδέεται στο Wi-Fi και μπορεί να φτιάξει το τοστ αξιοποιώντας επιστήμη ακριβείας.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, το Toasty One της Tineco βγαίνει στην αγορά. Η εταιρεία κατοχύρωσε ακόμη και μέρος της τεχνολογίας της (IntelliHeat™ USPTO 97453909) για να δείξει πόσο πολύ έχει επενδύσει στην… δημιουργία του τέλειου φρυγανισμένου ψωμιού.

«Δύο φέτες δεν χρειάζεται να είναι ίδιες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστά το τοστ για κάθε υποδοχή. Το σημαντικότερο, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το «Ποιος θα πάει πρώτος» – δύο άνθρωποι μπορούν να έχουν το ιδανικό τους τοστ να ψήνεται, ταυτόχρονα», γράφει η εταιρεία, δημιουργώντας μια λύση 340 δολαρίων σε ένα πρόβλημα 0,22 δολαρίων.

«Η τεχνολογία IntelliHeat™ σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε έως και 10 προτιμήσεις φρυγανίσματος, ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να έχει το τοστ της όπως το επιθυμεί, με το πάτημα ενός κουμπιού».

Το ερώτημα είναι ότι, σε μια αγορά όπου μια αξιοπρεπής και πλήρως λειτουργική φρυγανιέρα κοστίζει περίπου 30-40 ευρώ, γιατί κάποιος να δαπανήσει 340 δολ. για μια –hi tech, με οθόνες– φρυγανιέρα.

Σίγουρα, αυτή η τοστιέρα των 30 ευρώ δεν πρόκειται να απομνημονεύσει τις 10 top προτιμήσεις σου…

Το ερώτημα είναι αν αξίζει τα λεφτά της μια τέτοιου είδους – αν μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς έτσι- επένδυση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις