Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LG WashTower: Οι δουλειές του σπιτιού με την βοήθεια του AI

Η νέα λύση πλύσης προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη με πρακτική σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου, ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη και λειτουργίες με επίκεντρο τον χρήστη

 H LG Electronics παρουσιάζει τη νέα εμπειρία πλύσης, το WashTower™ Compact στην IFA 2022.

Το νέο WashTower ενσωματώνει δύο συσκευές σε μία, ξεχωριστό πλυντήριο και στεγνωτήριο, με all-in-one κέντρο ελέγχου και προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη σε μια ενιαία συσκευή για μεγαλύτερη άνεση και εξοικονόμηση χώρου.

To νέο WashTower προσφέρει εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι.

Σε σύγκριση με το WashTower του 2019, το μεγαλύτερο «αδερφάκι» του, το πλάτος και το βάθος του έχουν μειωθεί κατά 100 και 170 χιλιοστά, αντίστοιχα, ενώ το πλυντήριο διαθέτει χωρητικότητα 13 κιλών και το στεγνωτήριο, χωρητικότητα 10 κιλών. Το χαμηλότερο ύψος του προϊόντος – μειωμένο κατά 235 χιλιοστά – επιτρέπει πιο άνετη πρόσβαση για την τοποθέτηση των ρούχων στο στεγνωτήριο που βρίσκεται στο πάνω μισό της συσκευής, ευκολότερη διαχείριση φίλτρου και δυνατότητα εγκατάστασης του WashTower Compact σε δωμάτια με χαμηλότερη οροφή. Μιας και απαιτεί λιγότερο χώρο, είτε από δύο αντίστοιχες συσκευές ίδιας χωρητικότητας τοποθετημένη η μία πάνω στην άλλη είτε τοποθετημένες  δίπλα – δίπλα, το σχετικά μικρό μοντέλο ελευθερώνει χώρο στην κουζίνα ή στο δωμάτιο πλύσης για άλλες χρήσεις, όπως η αποθήκευση απορρυπαντικών και μαλακτικών.

Η νέα λύση πλύσης all-in-one της LG διαθέτει επίσης λιτή επίπεδη σχεδίαση,  που παρέχει βέλτιστη εμπειρία πλύσης και μινιμαλιστική αισθητική. Τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος της συσκευής ανάμεσα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο, το Center Control™ επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα όλες τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες από ένα σημείο. Το WashTower Compact μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε τύπο διακόσμησης εσωτερικού χώρου, βοηθώντας τους καταναλωτές να δημιουργήσουν ένα οικιακό περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τέλεια το προσωπικό τους στυλ.

Επιπλέον, το καινοτόμο, νέο μοντέλο WashTower αναβαθμίζει την εμπειρία χρήστη – και τα αποτελέσματα πλύσης – στο επόμενο επίπεδο μέσω των προηγμένων τεχνολογιών πλύσης της εταιρείας. Χρησιμοποιώντας το Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™), το πλυντήριο μπορεί να προσδιορίσει το κατάλληλο μοτίβο πλύσης (κινήσεις κάδου, θερμοκρασία νερού και χρόνος κύκλου πλύσης) για κάθε φορτίο, μειώνοντας την φθορά στα υφάσματα και προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ρούχων. Παράλληλα, η λειτουργία Smart Pairing™ εξοικονομεί χρόνο  και διευκολύνει τους χρήστες, συγχρονίζοντας το στεγνωτήριο με το πλυντήριο, επιλέγοντας αυτόματα τον καλύτερο κύκλο στεγνώματος βάσει των ρυθμίσεων του κύκλου πλύσης του πλυντηρίου. Το LG WashTower Compact μειώνει επίσης το χρόνο πλύσης με τη λειτουργία TurboWash™ 360 και το χρόνο στεγνώματος μέσω της λειτουργίας Prepare to Dry.

«Με έναν πιο φιλικό σχεδιασμό και εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες πλύσης ρούχων της LG που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, το WashTower Compact προσφέρει μια εξαιρετικά εμπειρία χρήστη», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να ακούμε τους καταναλωτές και να ανταποκρινόμαστε στις ποικίλες και μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, αναπτύσσοντας έξυπνες συσκευές, στην αιχμή της τεχνολογίας και με καινοτόμο σχεδιασμό για μια καλύτερη ζωή στο σπίτι». 

Η LG θα παρουσιάσει τις τελευταίες της καινοτομίες, όπως το νέο WashTower Compact στο εκθεσιακό της περίπτερο (Hall 18, Messe Berlin) κατά τη διάρκεια της IFA 2022 (2-6 Σεπτεμβρίου) στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις