Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Vendora.gr: Το επίσημο site του κορυφαίου secondhand marketplace είναι γεγονός!

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια η ομώνυμη εφαρμογή έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία "Shopping" του Google Play Store και βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πιο δημοφιλείς εφαρμογές στην Ελλάδα

Το Vendora.gr κάνει το επόμενο βήμα και «αποχαιρετά» το facebook.

Το νέο site του κορυφαίου marketplace για προϊόντα από «δεύτερο» χέρι έρχεται για να ανατρέψει το επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθούσε μέχρι σήμερα η εταιρεία.

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια η ομώνυμη εφαρμογή έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία “Shopping” του Google Play Store και βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πιο δημοφιλείς εφαρμογές στην Ελλάδα.

Το Vendora δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να καταχωρεί αλλά και να αγοράζει προϊόντα -προωθώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας- σε ένα απόλυτα ασφαλές οικοσύστημα συναλλαγών όπου τα συμφέροντα των πωλητών και των αγοραστών βρίσκονται πάντα σε απόλυτη ευθυγράμμιση.

Πρόκειται για ένα από τα πρώτα marketplaces στην Ελλάδα που διευκολύνει πλήρως τη διαδικασία πώλησης secondhand προϊόντων, από την καταχώριση ενός αντικειμένου μέχρι την πληρωμή και την παράδοση στον αγοραστή, το Vendora επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του να αγοράζουν και να πωλούν με ασφάλεια σε όλα τα νησιά και την ηπειρωτική χώρα.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του για το λανσάρισμα του νέου site, ο CEO και Founder της Startup, Robin Schuil επισήμανε πως: «Η δημιουργία επιτυχημένων αγορών είναι δύσκολη υπόθεση. Μετά από 23 χρόνια θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι το “προϊόν” έχει τακτοποιηθεί, αλλά «κάτι» κρύβεται στις λεπτομέρειες. Κάθε αγορά απαιτεί τη δική της «προσαρμογή προϊόντος-αγοράς». Με ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο, γράφουμε ένα νέο εγχειρίδιο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ελληνική αγορά αγκαλιάζει την προσέγγισή μας».

«Δεν θα μπορούσα να το επιτύχω αυτό μόνος μου. Αισθάνομαι προνομιούχος με την ομάδα μας στην Αθήνα. Μόλις δώδεκα ταλαντούχα και ιδιαίτερα ενεργητικά μέλη της ομάδας βοηθούν την ελληνική αγορά να κάνει άλματα προόδου στο εμπόριο μεταξύ χρηστών. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου. Και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους επενδυτές μας (Bucephalus, No Such Ventures, Great Stuff Ventures και άλλους) για την εμπιστοσύνη τους. Χωρίς εσάς, αυτό δεν θα ήταν εφικτό» συμπλήρωσε ο CEO του Vendora.

Όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, επισημαίνεται πως η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τα επόμενα βήματά της στην ελληνική αγορά, ενώ «πολλές συναρπαστικές εξελίξεις βρίσκονται στα σκαριά για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις