Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

nvisionist: Συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση για την Αιολική Ενέργεια

Η nvisionist βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην Αιολική ενέργεια

Δυναμικό «παρών» έδωσε η nvisionist με τη συμμετοχή της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση της Γερμανίας για την Αιολική Ενέργεια Wind Energy Hamburg, με τίτλο “It’s time to put the climate first”, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 27 και 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο Αμβούργο.

Η nvisionist βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην Αιολική ενέργεια και συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στην αίθουσα Α4 στο περίπτερο 282, όπου κυριάρχησε η παρουσίαση του, διακεκριμένου, σε διεθνές αλλά και εθνικό επίπεδο, για την μοναδική τεχνολογική του καινοτομία και την υπεραξία που προσθέτει στην αιολική ενέργεια, του nvbird. Ενώ μέσα από συναντήσεις αλλά και επισκέψεις στο περίπτερο της nvisionist με πελάτες, συνεργάτες, διεθνείς οργανισμούς και πρακτορεία ακόμα και ανταγωνιστές το ενδιαφέρον κέντρισε η μοναδικότητα και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που φέρνει το nvbird στην αιολική ενέργεια. Ήδη το nvbird έχει διακριθεί με δύο παγκόσμια βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας και 17 βραβεία πρώτης θέσης, ανοίγοντας το δρόμο για την ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας με απόλυτο σεβασμό στη βιοποικιλότητα.

Η nvisionist είναι μία καινοτόμος Ελληνική Startup υψηλής τεχνολογίας, η οποία έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τα σύγχρονα πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης (Environmental Social Governance) προάγει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις -της κλιματικής αλλαγής, της ενεργειακής μετάβασης, της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, προσδίδοντας υπεραξία στην παγκόσμια, αιολική, πράσινη ενέργεια.

Τα τελευταία δύο χρόνια η nvisionist αποτελεί κορυφαίο πρεσβευτή της Ελληνικής καινοτομίας, καθώς είναι η πολυβραβευμένη Startup τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο – ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε η πρώτη και μόνη εταιρεία παγκοσμίως με 2 συνεχόμενα βραβεία στα Βραβεία Καινοτομίας του Παγκόσμιου Συνδέσμου Καινοτομίας και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA Global Innovation & Tech Excellence Awards).

Πρόκειται για μια μοναδική διεθνώς εταιρεία η οποία απαντά στις τεράστιες προκλήσεις της ενεργειακής αγοράς επενδύοντας στο μέλλον και την ψηφιακή τεχνολογία με βασικό γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αειφορία (ESG) και η οποία θέτει νέα δεδομένα στο παγκόσμιο χάρτη της Αιολικής Ενέργειας.

Παράλληλα, η nvisionist μέσα από μία δυναμική πορεία με έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) αλλά και τη δημιουργία των πλέον εξελιγμένων λύσεων ψηφιακής τεχνολογίας στην αιολική ενέργεια έχει πετύχει την τάχιστη επέκταση στις διεθνείς αγορές και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της. Είναι κατασκευαστής του καινοτόμου συστήματος nvbird το οποίο αποτελεί μια πρωτοπόρο, ολοκληρωμένη λύση που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας με εφαρμογή στην Αιολική Ενέργεια και με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, δίνοντας υπεραξία στην Αιολική Ενέργεια. Το nvbird ξεχωρίζει για την καινοτομία του, χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη (“Artificial Intelligence”) και τεχνολογίες Μηχανικής Μάθησης (“Machine Learning”), αποτρέπει τις συγκρούσεις πτηνών με τα πτερύγια ανεμογεννητριών, εκμηδενίζοντας σχεδόν τις εσφαλμένες ακινητοποιήσεις των ανεμογεννητριών, βελτιστοποιεί σημαντικά την παραγωγικότητα τους, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα σπάνια πτηνά από την πρόσκρουση στις ανεμογεννήτριες. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που ενσωματώνονται στο nvbird αποτελούν πλέον σημαντική παράμετρο για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των Αιολικών πάρκων παγκοσμίως, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον και τα οικοσυστήματα.

Η nvisionist είναι μέλος της WindEurope, της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας), όπως επίσης και μέλος του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας).

Για περισσότερες πληροφορίες nvbird®️
www.nvisionist.com
Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCaQNIX0su8G0ec3UaFXwJww/videos
Instagram : https://www.instagram.com/nvbird_/
LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/nvbird/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις