Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Specisoft: Δυναμική παρουσία στην έκθεση BEYOND στην Θεσσαλονίκη

Η Specisoft είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εταιρείες από όλο τον κόσμο και να ανταλλάξει τεχνογνωσία γύρω από τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες λογισμικών, ενώ παράλληλα διεύρυνε τις εταιρικές της σχέσεις με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Η Specisoft έδωσε δυναμικό «παρών» με την καινοτόμα εταιρία της, AI. Soft, στην έκθεση BEYOND, τον κόμβο συνάντησης διεθνών επιχειρηματικών leaders και πρωτοπόρων στοχαστών στον κλάδο της τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της HELEXPOΔΕΘ από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Η Specisoft μέσω της εταιρίας της, της A.I. Soft, η οποία αποτελεί εταιρεία καινοτομίας στο Χρηματοοικονομικό χώρο – FIN TECH, παρουσίασε τα νέα λογισμικά της στο Περίπτερο 12, ανάμεσα σε άλλες πρωτοπόρες εταιρίες που βρέθηκαν εκεί. Η Specisoft είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εταιρείες από όλο τον κόσμο και να ανταλλάξει τεχνογνωσία γύρω από τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες λογισμικών, ενώ παράλληλα διεύρυνε τις εταιρικές της σχέσεις με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Beyond 4.0 τίμησαν με τη δυναμική παρουσία τους εκπρόσωποι από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, αποδεικνύοντας πως η διοργάνωση αποτελεί μία ουσιαστική και απαραίτητη παράμετρο ώστε η χώρα μας να γίνει μέρος του παγκόσμιου τεχνολογικού χάρτη. Πιο συγκεκριμένα, ομιλίες παραχώρησαν ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Ανάπτυξης, και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΕΑΤΕ.

Η Specisoft, από κοινού με την A.I Soft, κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων του τεχνολογικού κλάδου αλλά και να ενισχύσει την εξωστρέφεια της με την δημιουργία συνεργασιών με καινοτόμες εταιρίες από ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις