Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ICC Women Hellas: Γυναικεία επιχειρηματικότητα και αθλητισμός

Το cluster Αθλητισμού του ICC Women Hellas πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Από το χθες στο σήμερα»

Στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε, η 1η ημερίδα του cluster Αθλητισμού του ICC Women Hellas, με θέμα «Αθλητισμός και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Από το χθες στο σήμερα».

Διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και του αθλητικού management παρουσίασαν τις τάσεις του αθλητισμού στην Ελλάδα, την επιχειρηματικότητα με αρχές, το ρόλο της γυναίκας στον αθλητισμό και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις αθλητικές δράσεις που προάγουν την Ελλάδα ως παγκόσμιο αθλητικό κέντρο.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η πρόεδρος του ICC Women Hellas, Άννα Καμαρίδη, η αντιπρόεδρος, Ειρήνη Βενιάμη και η επικεφαλής του Cluster Αθλητισμού, Έλενα Βρεττού.

Την πρωτοβουλία του φορέα χαιρέτησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος του ICC Hellas και δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου καθώς και η πρόεδρος της Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Βούλα Κοζομπόλη.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο καθηγητής Αθλητικής Διοίκησης ΤΕΦΑΑ Ιωάννης Αυθίνος, η αντιπρόεδρος CSR Hellas και πρόεδρος ΕΟΕ Sustainability Αλεξάνδρα Πάλλη, η επίκουρη καθηγήτρια Αθλητικής Διοίκησης Deere College Στέλλα Λειβάδη, η γενική διευθύντρια ΠΑΕ ΑΕΚ και MBA Sports Management Professor Αγγελική Αρκάδη, η Transition Sports διοργανώτρια Multi Sports Events Δανάη Μωραΐτη και η Football Agent and Project Manager Μαριλένα Πασχίδη.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, έγκριτες προσωπικότητες από τον αθλητικό, πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο τοποθετήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικές με το θέμα της ημερίδας.

Το συντονισμό των ομιλητών της εκδήλωσης ανέλαβε η δημοσιογράφος, Κορίνα Γεωργίου.

Χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία N.U Aqua με το φυσικό μεταλλικό νερό Eonio Loutraki και η JEROBOAM, εταιρεία εισαγωγής κρασιών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις