Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pylones Hellas και CrowdStrike: Μαζί θα βάλουν τέλος στις παραβάσεις στον κυβερνοχώρο

Αυτή η συμμαχία θα επιτρέψει στην Pylones να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το ήδη αναβαθμισμένο cybersecurity χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, αξιοποιώντας την πλατφόρμα CrowdStrike Falcon platform

H Pylones Hellas, o πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία 25 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανακοινώνει μια στρατηγική συνεργασία με την CrowdStrike, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με έδρα το Όστιν του Τέξας. Η CrowdStrike έχει επαναπροσδιορίσει το cybersecurity με την πιο προηγμένη πλατφόρμα cloud στον κόσμο, για την προστασία κρίσιμων περιοχών επιχειρηματικού κινδύνου, όντας μια ηγέτιδα εταιρεία στην cloud-based endpoint και workload προστασία!

Αυτή η συμμαχία θα επιτρέψει στην Pylones να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το ήδη αναβαθμισμένο cybersecurity χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, αξιοποιώντας την πλατφόρμα CrowdStrike Falcon platform. Σκοπός να φέρει στις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μια cloud-architected endpoint security λύση, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει προηγμένες δυνατότητες προστασίας από απειλές με visibility και εργαλεία για τον άμεσο εντοπισμό, διερεύνηση και μετριασμό των παραβιάσεων εξ αποστάσεως.

CrowdStrike Falcon platform: Το κλειδί για να σταματήσουν οι επιχειρήσεις τις παραβιάσεις στα συστήματα τους!
Η πλατφόρμα CrowdStrike Falcon στηρίζεται πάνω σε cloud-scale AI εργαλεία που τρέχουν πάνω σε Threat Graph database και παρέχουν μια μοναδική smart-filtering τεχνολογία για γρήγορη και με δυνατότητες επέκτασης ανάπτυξη, ανώτερου επιπέδου προστασία και απόδοση, μειωμένη πολυπλοκότητα και άμεσο time-to-value.

Η τεχνολογία της Crowdstrike δεν στηρίζεται σε παραδοσιακά συστήματα που με τη σειρά τους βασίζονται σε περιοδικές ενημερώσεις (signature updates), επιτρέποντάς με αυτό το τρόπο να παρέχει προηγμένη προστασία 24/7, ανεξάρτητα από το εάν οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ή όχι!

Στην Pylones, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιτύχουν «cybersecurity maturity» μέσω ενός συνδυασμού λύσεων και υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, μεταμορφώνοντας τη στάση και το τρόπο που αντιμετωπίζεται το cybersecurity μέσα σε έναν οργανισμού. Πλέον στην αγορά δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα πρόσβασης σε εργαλεία και λύσεις που θα τους παρέχουν state-of-the-art endpoint προστασία, καλύτερη απόδοση μειώνοντας παράλληλα την πολυπλοκότητα του cybersecurity τους!

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είναι κοινό μυστικό ότι η CrowdStrike έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον στον κλάδο μας. Από την άλλη πλευρά, ο φόβος των οργανισμών να μην αποτελέσουν στόχο ransomware επιθέσεων, τους οδηγεί στο να αναζητούν συνεχώς την καλύτερη δυνατή προστασία. Αυτός ο συνδυασμός ζήτησης και προσφοράς δημιούργησε αυτή τη νέα συμμαχία με τη CrowdStrike, η οποία θα μας επιτρέψει να ξεχωρίσουμε ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό, προσεγγίζοντας την αγορά με μια λύση Managed Detection and Response (MDR) που συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο και εμπειρία των δύο εταιρειών. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στον σκοπό μας, που δεν είναι άλλος παρά να απλοποιούμε πάντα τις ψηφιακές προκλήσεις των πελατών μας με ασφαλείς λύσεις!».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις