Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pobuca: 3 διακρίσειςστα πρώτα UX|CX Awards

Η Pobuca βραβεύτηκε με δύο χρυσά στις κατηγορίες “Best Customer Experience during a Crisis”, “Best CX Initiative for Social Impact and Sustainability” και χάλκινο στην κατηγορία Best in Fashion & Beauty

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, με την παρουσία 200 εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων, η τελετή απονομής των UX|CX Awards από τη Μπούσιας.

Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά, με στόχο να αναδειχθούν οι καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές, έργα και τεχνολογίες που δημιουργούν αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες πελάτη και τον τοποθετούν στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης ή του οργανισμού. Φιλοδοξία των βραβείων είναι να αποτελέσουν την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος του UX/CX θα παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη/χρήστη, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην αναβάθμισή του στη χώρα μας.

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 45 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί, με κύριες ενότητες βράβευσης τις UX/CX Transformation & Strategy per Industry, CX Initiatives & Practices in Customer Lifecycle και Best Use of Digital CX solutions & UX Implementations.

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των βραβείων και η Pobuca, με τρεις σημαντικές διακρίσεις, για την πλατφόρμα της στα πλαίσια της συνεργασίας της για τα προγράμματα «Empowered» της Coca-Cola και «flagtowear.com» σε συνεργασία με τη Happy Online για λογαριασμό της LD Trading.

Χρυσό βραβείο, στην κατηγορία Best Customer Experience during a Crisis, για το πρόγραμμα «Empowered» της Coca-Cola.

Χρυσό βραβείο, στην κατηγορία Best CX Initiative for Social Impact and Sustainability, για το πρόγραμμα «Empowered» της Coca-Cola.

Χάλκινο βραβείο, στην κατηγορία Best in Fashion & Beauty, για το «flagtowear.com» σε συνεργασία με τη Happy Online για λογαριασμό της LD Trading.

«H ικανοποίησή μας για τη συμμετοχή μας, μαζί με 200 ακόμη εκπροσώπους εταιρειών και θεσμικών φορέων, στην πρώτη τελετή απονομής των UX|CX Awards, ενός θεσμού που αναδεικνύει όλου όσοι δημιουργούν καινοτόμες και εύχρηστες CX εμπειρίες, προσθέτοντας αξία και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες, μετατράπηκε σε υπερηφάνεια για τις 3 μας διακρίσεις και μας γέμισε ενθουσιασμό ώστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στις CX λύσεις μας, προς όφελος των καταναλωτών και των εταιρειών», δήλωσε ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις