Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cyclopt: Στρατηγική συνεργασία με την apifon

Μέσω της στρατηγική συνεργασίας καθώς και με τη χρήση της πλατφόρμας της cyclopt, η εταιρία apifon στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και στην παραγωγή καλύτερου λογισμικού

Σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την apifon, εταιρία που πρωταγωνιστεί στο πεδίο του Business Messaging, προχωρά η cyclopt.

Η συνεργασία με την εταιρία apifon είναι πολυεπίπεδη και εστιάζει στους παρακάτω άξονες:

· Βελτιστοποίηση της διαδικασίας ανάπτυξης λογισμικού μέσω της επανασχεδίασης του τρόπου με τον οποίο επιτυγχάνεται το Continuous Integration και το Continuous Delivery.

· Συνεχής επόπτευση και βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου λογισμικού ευθυγραμμίζοντας τις πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού με τα διεθνή πρότυπα, όπως το ISO 25010.

· Σχεδιασμός μιας end-to-end στρατηγικής ελέγχου του παραγόμενου κώδικα με στόχο την ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων μηχανισμών διασφάλισης ποιότητας.

Μέσω της στρατηγική συνεργασίας στους παραπάνω άξονες καθώς και τη χρήση της πλατφόρμας της cyclopt, η εταιρία apifon στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και στην παραγωγή καλύτερου λογισμικού που θέτει ολοένα και ψηλότερα τον πήχη ακολουθώντας τα υψηλά standards της εταιρίας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης, CTO/CPO της apifon, δήλωσε:«Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, επιδιώκουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τα υψηλά standards που ακολουθούμε στο πλαίσιο της ανάπτυξης των προϊόντων μας. Είναι σημαντικό για εμάς να θέτουμε συνεχώς μεγαλύτερους στόχους και να εξελισσόμαστε ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις με στόχο να παράγουμε καλύτερο λογισμικό βελτιώνοντας επακόλουθα την κερδοφορία και γενικότερα την αξιακή αποτίμηση της εταιρίας μας και την αναπτυξιακή της συμβολή στην κοινωνία.»

Ο κ. Μιχαήλ Παπαμιχαήλ, General Manager της cyclopt, δήλωσε:«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στρατηγική αυτή συνεργασία με την εταιρία apifon και την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στις λύσεις μας. Στρατηγικές συνεργασίες όπως αυτή με εταιρίες που διαπρέπουν στο χώρο της τεχνολογίας αποτελούν τη μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς, ενώ ταυτόχρονα θέτουν και την πρόκληση να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι παρέχοντας πιο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες με στόχο την μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις