Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

KPMG: Οι εργαζόμενοί της μαγειρεύουν για καλό

29 εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες και κατάφεραν μόνο μέσα σε τρεις ώρες να μαγειρέψουν και να συσκευάσουν 250 μερίδες φαγητού για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

 

Για 7η συνεχή χρονιά η δράση Κοινωνικής Υπευθυνότητας της KPMG στην Ελλάδα, “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό») πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde που παραχώρησε δύο από τα εργαστήριά του για την παρασκευή των γευμάτων.

Εκεί, 29 εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες και κατάφεραν μόνο μέσα σε τρεις ώρες να μαγειρέψουν και να συσκευάσουν 250 μερίδες φαγητού για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί λειτούργησαν σαν μια καλοκουρδισμένη ομάδα υπό την καθοδήγηση του διάσημου chef Σταύρου Βαρθαλίτη, ο οποίος υποστήριξε αφιλοκερδώς τη δράση για ακόμη μια χρονιά. Οι 250 μερίδες φαγητού δόθηκαν στον Φάρο Ελπίδας μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε» που στηρίζει σταθερά τη δράση της εταιρείας.

Ο Senior Partner, KPMG στην Ελλάδα Νικόλαος Βουνισέας, σημείωσε σχετικά:«Η καθιερωμένη δράση “Cook for Good” είναι μία μόνο από τις πολλές δράσεις που διεξάγονται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας που είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν ότι παρέχουμε το μέγιστο δυνατό στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε μέσω της ουσιαστικής συνεισφοράς στον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινότητα και τη δια βίου μάθηση».

Ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε: «Μαγειρέψαμε για ακόμη μια χρονιά για έναν υπέροχο σκοπό με τους εργαζομένους της KPMG και είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική ενέργεια. Όλοι μας λίγο-πολύ με μια ενέργεια μέσα από την καρδιά μας σαν τη σημερινή, μπορούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!»

Ο Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα Αλκιβιάδης Σιαράβας, δήλωσε:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που οι συνάδελφοι κατάφεραν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ σε μερίδες φαγητού. Οι συνάδελφοί απέδειξαν και φέτος ότι εκτός από καλοί επαγγελματίες είναι πάνω από όλα υπεύθυνοι πολίτες και πρεσβευτές των αξιών μας που χαρακτηρίζονται από την ακεραιότητα, το θάρρος, την αριστεία και τη συλλογικότητα για ένα καλύτερο αύριο. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με στόχο να μαγειρέψουμε ακόμη περισσότερα γεύματα φροντίδας».

Η δράση “Cook for Good” λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Φτώχειας (17/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16/10) και εναρμονίζεται πλήρως με τον πρώτο και το δεύτερο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για τη μηδενική φτώχεια και πείνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις