Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η WATT+VOLT καλωσορίζει την Glassdrive στο Chargespot!

Οι οδηγοί μπορούν πλέον να φορτίζουν τα οχήματά τους και στα καταστήματα της Glassdrive στην Πρέβεζα, την Αλεξανδρούπολη και τη Ρόδο

Το Chargespot της WATT+VOLT είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα φορτιστών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το αποδεικνύει σταθερά με νέες προσθήκες στο δυναμικό του. Αριθμώντας 456 και 98 υπό εγκατάσταση σημεία φόρτισης, συνεχίζει το οδοιπορικό του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας καλωσορίζοντας το δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων, Glassdrive!

Πλέον οι οδηγοί μπορούν να φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους και στα καταστήματα της Glassdrive στην Πρέβεζα, την Αλεξανδρούπολη και τη Ρόδο ενώ αναμένεται να προστεθούν φορτιστές και σε άλλα καταστήματα του δικτύου της, οι οποίοι θα είναι προσβάσιμοι 24 ώρες το 24ωρο!

Η Glassdrive, ως μέλος του ομίλου Saint-Gobain και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι οι δραστηριότητες της έχουν βιώσιμο πρόσημο στην εξασφάλιση του οποίου συμβάλλουν οι επαγγελματίες και συνεργάτες της. Πλέον, στην «πράσινη» στρατηγική της έχει σύμμαχο και το Chargespot!

Η WATT+VOLT συνεχίζει να κάνει τη βιωσιμότητα τρόπο ζωής με πρωταγωνιστή το Chargespot, δίνοντας πρόσβαση στην ηλεκτροκίνηση σε ακόμη περισσότερους οδηγούς, μέσω των συνεργασιών της!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις