Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

V as in MetaVerse

Το μεγαλύτερο WEB3 και METAVERSE EVENT του πλανήτη "προσγειώνεται" στην Ελλάδα

Σε ένα μοναδικό event που θα πραγματοποιηθεί 17-18 Δεκεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μια γεύση από το «μέτα» – σύμπαν, να δεις από κοντά κορυφαίους δημιουργούς του Hollywood και του blockchain, αλλά και να κερδίσεις μοναδικά δώρα.

Αυτόν τον Δεκέμβριο θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία του MetaVerse στη χώρα μας. Στις 17-18 Δεκεμβρίου 2022 ο Γιάννης Βλαχογιάννης, γνωστός και ως Jon Victory φέρνει το μεγαλύτερο Web3 και Metaverse event του πλανήτη, στην Ελλάδα. Σε ένα διήμερο που σίγουρα θα «ανατινάξει» το μυαλό σου, θα μπορέσεις να δεις κορυφαίους δημιουργούς του Hollywood και του blockchain σε  απίστευτα tasks. Ακόμα, πάνω από 20 ομιλητές από όλο τον κόσμο, από τον χώρο της πολιτικής,των χρηματοοικονομικών, των κρυπτονομισμάτων, των NFTs, των DAOS κλπ., όπως η Εύα Καϊλή και ο Dimitris Mann θα μοιραστούν τις γνώσεις και τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Όσοι έρθουν στο V as in MetaVerse, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον θρυλικό, δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Production Designer και Art Director, Rick Carter, γνωστό για το έργο του σε μεγάλες επιτυχίες όπως το Back To The Future, το Jurassic Park και το Star Wars. Ο Carter θα βρεθεί στη χώρα μας αποκλειστικά για ένα Masterclass στο World Building. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, στην εκδήλωση θα μπορέσεις να δεις από DAOs που προσπαθούν να αγοράσουν μια ομάδα NBA, μέχρι επιχειρηματίες, επενδυτές και καλλιτέχνες της τεχνητής νοημοσύνης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και hackathon με μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Την ίδια ώρα, ερχόμενος στο event, θα δεις και νέες επαγγελματικές πόρτες να ανοίγονται μπροστά σου, καθώς αρκετές αμερικάνικες εταιρείες θα παρευρίσκονται εκεί, προκειμένου να βρουν remote προγραμματιστές. Επίσης, την τελευταία ημέρα θα υπάρχει και μια φαντασμαγορική έκθεση τέχνης με μοναδικούς πίνακες και αντικείμενα από τις ταινίες Back To The Future και Jurassic Park -που δημιούργησε ο Rick Carter. Ναι, καλά κατάλαβες, ίσως να δούμε από κοντά θρυλικά αντικείμενα, όπως τα παπούτσια από το Back To The Future, ενώ θα υπάρχουν πολλά άλλα mini events!

Τα εισιτήρια για το event είναι δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να μπείτε στην λίστα αναμονής στο site «V as in MetaVerse», καθώς η επιλογή θα γίνει με προτεραιότητα στους ανθρώπους του χώρου (Entrepreneurs, crypto, web3, Entertainment).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις