Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΕΨΑ: Χρυσό βραβείο στα Healthy Food Awards 2023

Η κορυφαία αυτή διάκριση στην κατηγορία “Free From or Low” Beverage Product, αποτελεί ακόμα μία σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία

Χρυσό βραβείο απέσπασε η ΕΨΑ, για τη σειρά αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη zer0, στα Healthy Food Awards 2023. Η κορυφαία αυτή διάκριση στην κατηγορία “Free From or Low” Beverage Product, αποτελεί ακόμα μία σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία, που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγει με συνέπεια, για ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Η ΕΨΑ, κοντά έναν αιώνα τώρα, παραμένει πιστή στις αξίες της για τη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων με μοναδικές γεύσεις και έχει χαρακτήρα που αγκαλιάζει και εκφράζει γνήσια τις συνήθειες, την κουλτούρα και το ταμπεραμέντο μας.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Σταυρούλα Μαρκοπούλου, Brand Manager της ΕΨΑ, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ΕΨΑ, που σε λίγο καιρό θα μετρά έναν αιώνα λειτουργίας και καινοτομίας, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή με προτεραιότητα στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και δεσμεύεται για ακόμα μεγαλύτερη δροσιά, με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι».
Η βραδιά έκρυβε ακόμα μία έκπληξη, την τιμητική βράβευση της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας η ΕΨΑ είναι ιδρυτικό μέλος, για την «Πρωτοβουλία στην Προώθηση των Τοπικών Προϊόντων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις