Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι χρήστες του OPAP Store App ξεπέρασαν τους 500.000!

Η καινοτόμος εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ να παίζουν, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης

Ξεπέρασε τους 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες η καινοτόμος εφαρμογή OPAP Store App, σηματοδοτώντας την επόμενη ημέρα στο δίκτυο των καταστημάτων ΟΠΑΠ. «Η εφαρμογή είναι πολύ διαδομένη πλέον στους πελάτες μας και έχει μεγάλη απήχηση, ειδικά στο πιο νεανικό κοινό. Κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ο κόσμος που επισκέφθηκε το κατάστημα μας για να παρακολουθήσει τους αγώνες, την χρησιμοποιούσε κατά κόρον για να στοιχηματίσει ή να συμμετάσχει στο δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων «MundoBall», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σταράκης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Βούλα.

Προσωπικό ψηφιακό πορτοφόλι

Το OPAP Store App αποτελεί ένα νέο ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των παικτών που βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ να παίζουν, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης. «Μέσω της εφαρμογής, οι παίκτες καταθέτουν τα δελτία τους, εφόσον βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, αλλά και ενημερώνονται για τα αγαπημένα τους παιχνίδια από το κινητό ή το τάμπλετ», σημειώνει ο κ. Σταράκης.

«Με τη νέα εφαρμογή, καθένας μπορεί να φτιάξει το προσωπικό του ψηφιακό πορτοφόλι. Πρόκειται για μια πολύ εύκολη διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίκτες είναι να σκανάρουν ένα voucher μέσω της εφαρμογής, ώστε να μεταφέρουν τα χρήματα στο ψηφιακό τους πορτοφόλι. Παράλληλα, στην εφαρμογή συμμετέχει και το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», με το οποίο οι χρήστες σκανάρουν τα δελτία τους για να δουν αν έχουν κερδίσει», προσθέτει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις