Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #32: Κυκλοφορεί σήμερα με τα Παραπολιτικά

Το εξώφυλλο του Startupper Magazine #32 είναι αφιερωμένο στο πρόγραμμα OPAP Forward του ΟΠΑΠ, το οποίο για μια ακόμη χρονιά στηρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα των νέων.

Το Startupper Mag κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με τα Παραπολιτικά και περιέχει πλούσια θεματογραφία σχετικά με την επιχειρηματικότητα των νέων, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.

 

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

ΘΕΜΑ: ΟΠΑΠ Forward

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, ο ΟΠΑΠ Forward, σε συνεργασία πάντα με την Endeavor Greece, έδωσε δυναμικά ψήφο εμπιστοσύνης σε 10 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιβράβευσε τις ήδη συμμετέχουσες στο πρόγραμμα, πάντοτε με γνώμονα την εξωστρέφεια και την ανάγκη παροχής ευκαιριών για τους νέους που επιζητούν ένα καλύτερο μέλλον. Ο ΟΠΑΠ Forward στέκεται δυναμικά στο πλευρό νέων και ταλαντούχων ανθρώπων και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδειχθούν και να επιτύχουν κάτι πολύ σπουδαίο, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες. Εν συνόλω, το πρόγραμμα λέει «ναι» στο επόμενο βήμα που, με τα πλούσια εφόδια και την κατάλληλη υποστήριξη, μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Digital Cars, ο απόλυτος οδηγός του 2023

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων κάνουν στροφή στην ηλεκτροκίνηση, με ορίζοντα το έτος 2035, όταν το σύνολο των καινούργιων οχημάτων που θα πωλούνται θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιλογές που μπορεί να βρει ο υποψήφιος αγοραστής αυξάνονται μέρα με τη μέρα, τόσο στον τομέα της αυτοκίνησης όσο και στο ανερχόμενο πεδίο της μικροκινητικότητας, το οποίο φαίνεται ότι θα διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο μέσα στο επόμενο διάστημα. Στο αφιέρωμα του STARTUPPER Mag ενόψει του 2023, οπότε η ραγδαία επέλαση των digital cars αναμένεται να συνεχιστεί τόσο στην παγκόσμια όσο και στην ελληνική αγορά, επιλέγεται το πλέον δημοφιλές/οικονομικό ηλεκτρικό μοντέλο των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και παράλληλα δίνονται χρήσιμες συμβουλές για τη φόρτιση, την αυτονομία, τη συντήρηση αλλά και την επιδότηση της αγοράς ενός καινούργιου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Θάνος Παπαδημητρίου, δημιουργός της θερμοκοιτίδας mbriyo

Ο ιδρυτής της mbriyo, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ελληνικής Startup σκηνής, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του ως επενδυτής αλλά και μέσα από τις ηγετικές θέσεις που κατέχει σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις της χώρας, μιλάει αποκλειστικά στο Startupper MAG για την μέχρι τώρα πορεία του, την επιτυχία της mbriyo και τις Startups που αναδείχθηκαν μέσα από αυτή.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ψηφιακές πληρωμές

Το χρήμα από «πλαστικό» γίνεται ψηφιακό και φαίνεται να κατακτά όλο και μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού, το οποίο έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού και της ψηφιακής οικονομίας, δείχνοντας απόλυτη εξοικείωση με κάθε νέα μορφή πληρωμών που διευκολύνει στο έπακρο την καθημερινότητά του, κάνοντάς την πιο έξυπνη. Το χρήμα από «πλαστικό» γίνεται σταδιακά ψηφιακό και, καθώς τα χρόνια περνούν, θα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης το πώς πραγματοποιούνταν… παλιά οι συναλλαγές. Ωστόσο, οι εναλλακτικοί τρόποι ψηφιακών πληρωμών σηματοδοτούν την ψηφιακή επανάσταση ή αποτελούν ένδειξη ότι οι ανάγκες των καταναλωτών είναι ανεξάντλητες;

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις