StartUpper Fb StartUpper Twitter
StartUpper Logo
Στην επιστροφή από τη …Βαρκελώνη

Η στήλη δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού της τις δύο προηγούμενες εβδομάδες πολύ απλά επειδή τη μία ήταν στη Βαρκελώνη και την άλλη προσπαθούσε να συνέλθει από τη …Βαρκελώνη.

» Διαβάστε περισσότερα

Η Mastercard χρησιμοποιεί Startup τεχνολογίες μέσω Start Path

Η αγγλική Rainbird έχει αναπτύξει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για αυτοματοποιημένες επιλογές. Αν και το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε αρχικά για να γίνεται “πάντρεμα” επενδυτών με Startups πλέον θα χρησιμοποιηθεί από την Mastercard για να αναπτύξει ένα σύστημα υποστήριξης πωλήσεων.

» Διαβάστε περισσότερα

H Avocarrot στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Η Avocarrot εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο Endeavor, στο 63ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

» Διαβάστε περισσότερα

Άλλα 175 εκατ. δολ. για το Snapchat, τον έκτο μονόκερο σε αξία σε παγκόσμιο επίπεδο

Άλλη μια ολοκαίνουργια χρηματοδότηση 175 εκατ. δολαρίων απο την Fidelity Investments και άλλους επενδυτές στο Snapchat. Στην ουσία πρόκειται για μέρος του έκτου γύρου χρηματοδότησης της εταιρείας η οποία ξεκίνησε το 2015.

» Διαβάστε περισσότερα

Οριακή αύξηση στα ποσοστά γυναικών σε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε όλο τον κόσμο

Η έρευνα διαπιστώνει ότι, παγκοσμίως, τα ποσοστά γυναικών σε ανώτατες διοικητικές θέσεις έχουν αυξηθεί οριακά, από 22% σε 24%, αλλά μια στις τρεις επιχειρήσεις δεν έχει ακόμα γυναίκες στην ανώτατη διοίκηση.

» Διαβάστε περισσότερα

H Schoox επεκτείνει τις δραστηριότητές της εξαγοράζοντας τη Learn.net

Η Ελληνο-αμερικανική Schoox, η οποία έχει τη βάση της στο Τέξας και το τμήμα R&D Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε συμφωνία εξαγοράς της Learn.net Inc., η οποία αναμένεται να κλείσει το πρώτο τρίμηνο του 2016.

» Διαβάστε περισσότερα


Copyright © 2021
Email Marketing by