Newsletter_2017-11-16

ADMIN
2'
  StartUpper Fb StartUpper Twitter
  StartUpper Logo



 
 
Saint Startup: Ο «Από μηχανής θεός» των Startups!  

H ελληνική Saint Startup, φτιάχτηκε με στόχο να βοηθήσει τους founders να τρέξουν και να ελέγξουν τη πορεία της επιχείρησης τους, βάσει της μεθοδολογίας της Λιτής Επιχειρηματικής Εκκίνησης ή Lean Startup.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
Flux: Η Startup που θέλει να εξαλείψει τις χάρτινες αποδείξεις  

Η Flux είναι από τις περιπτώσεις που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Intelen και Πανεπιστήμιο Πειραιώς δημιουργούν «χρηματιστήριο ενέργειας» για ιδιώτες!  

Η Intelen και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την υλοποίηση ενός συστήματος ανταλλαγής ενεργειακών φορτίων μεταξύ καταναλωτών, μέσω της τεχνολογίας blockchain.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
Το WarplyPay σε πλήρη λειτουργία στο Everest  

H Warply και τα everest ανακοίνωσαν σήμερα τη πλήρη λειτουργία της cloud based payment service WarplyPay στο ηλεκτρονικό κατάστημα Everest.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
 
Η IKEA στέλνει τα έπιπλά της από την Κίνα στην Β. Ευρώπη μέσω τραίνου και Εσθονίας  

Αυτή τη στιγμή ο χώρος των εμπορευματικών μεταφορών μέσω τραίνου Κίνας – Ευρώπης είναι εξαιρετικά δραστήριος μια και αρκετές Κινεζικές εταιρείες μεταφορών ναυλώνουν συρμούς με container για την τροφοδοσία της Ευρωπαϊκής αγοράς. 

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
 
Polys: Ένα αδιάβλητο σύστημα ψηφοφορίας online μέσω Blockchain από τη Ρωσία  

Οι online ψηφοφορίες φαίνεται να είναι ένας ιδανικός τομέας στην υλοποίηση της τεχνολογίας του Blockchain.

 

» Διαβάστε περισσότερα

 
 
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόADMIN
Ακολουθήστε
Λάτρης της δημοσιογραφίας, των αγορών και του κόσμου των επιχειρήσεων. Θεωρείται - επίσης - λάτρης της τεχνολογίας, ενώ ήταν αυτός που πρώτος μίλησε στην Ελλάδα για τις εταιρείες Startup. Τελευταία ασχολείται - φανατικά - με το τρίαθλο. Φυσικά και επικεφαλής του StartupperGr.