StartUpper Fb StartUpper Twitter
StartUpper Logo
Το 2019 θα είναι η χρονιά του FinTech

Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008-09 ήταν μια περίοδος που έφερε μεγάλες αλλαγές στον τομέα  των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών οι οποίες είχαν σημαντικές συνέπειες για τη συνολική οικονομία.

» Διαβάστε περισσότερα

Startup Europe Week 2019 στη Λάρισα

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 11 έως 15 Μαρτίου 2019 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

» Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση για καινοτόμες επιχειρήσεις από το «Business Innovation Greece»

Οικονομική στήριξη σε επιχειρήσεις, με στόχο τη στήριξη του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα της Ελλάδας και κυρίως των καινοτόμων εγχώριων εταιρειών, προσφέρει το πρόγραμμα “Business Innovation Greece” που διαχειρίζεται.

» Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινά η προετοιμασία για το 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

Μετά το κλείσιμο της αυλαίας του 4ου Delphi Forum, ξεκινά η προετοιμασία ενός ακόμα σημαντικού Forum, αυτού του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, το οποίο θα  διεξαχθεί στις 11  Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο HILTON.

» Διαβάστε περισσότερα

Eurohack: Ο πρώτος hackathon για τον διαγωνισμό της Eurovision!

Με αφορμή τον τελικό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ στις 18 Μάιου, θα τρέξει ένας ξεχωριστός hackathon στο Τελ Αβίβ με αντικείμενο.

» Διαβάστε περισσότερα

Blue Hackathon 2019: 5-6 Απριλίου στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών με την υποστήριξη του Blue Innovation Hub διοργανώνει το Blue Hackathon για την ανάπτυξη ιδεών στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.

» Διαβάστε περισσότερα


Copyright © 2022
Email Marketing by