Newsletter_2019-09-25

Newsroom
1'
StartUpper Logo
Netdata: Νέα επένδυση 15,5 εκατ. ευρώ από Marathon VC και Bain Capital Ventures

Η Netdata ανακοίνωσε την ολοκλήρωση νέας επένδυσης ύψους 15,5 εκατομμυρίων ευρώ από την και την Marathon Venture Capital.

» Διαβάστε περισσότερα

Η Eurobank «μπαίνει» στο Interbank Information Network της J.P. Morgan

Η Eurobank είναι η πρώτη ελληνική τράπεζα που υπέγραψε συμφωνία συμμετοχής στη διεθνή πρωτοβουλία της J.P. Morgan

» Διαβάστε περισσότερα

Η BlaBlaCar εξαγόρασε την Πολωνική Busfor «κυνηγώντας» μια αγορά 4 δισ. δολαρίων

Η BlaBlaCar, το marketplace που συνδέει οδηγούς με ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν μεγάλες αποστάσεις ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την Busfor.

» Διαβάστε περισσότερα

Οι συσκευές IoT θα ξεπεράσουν τα smartphones μέχρι το 2024

Αν και αποτελούν τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της αγοράς των συσκευών, τα smartphones, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν ένα νέο αναδυόμενο αντίπαλο, τις συσκευές Interner of Things.

» Διαβάστε περισσότερα

Μια μόνο συναλλαγή έπεισε την Daimler για την «αξία» του blockchain!

Η Daimler πραγματοποίησε την πρώτη της συναλλαγή στο εμπορικό δίκτυο blockchain, Marco Polo.

» Διαβάστε περισσότερα

Ο αυξημένος ανταγωνισμός «γκρεμίζει» το Netflix

Και επίσημα στα “κόκκινα” κλείνει το 2019 για το Netflix καθώς το κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης.

» Διαβάστε περισσότερα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.