Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cordella: Η 1η online λίστα δώρων στην Ελλάδα «σήκωσε» την πρώτη της χρηματοδότηση!

Η ελληνική Startup άντλησε κεφάλαια ύψους 100.000 ευρώ σε έναν pre-seed γύρο χρηματοδότησης

Τον πρώτο της γύρο χρηματοδότησης εξασφάλισε η ελληνική Startup Cordella, η οποία αποτελεί την 1η online λίστα δώρων στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η εταιρεία άντλησε κεφάλαια ύψους 100.000 ευρώ, σε έναν pre-seed γύρο χρηματοδότησης, για την επιτάχυνση του πλάνου ανάπτυξής της.

Στο γύρο χρηματοδότησης συμμετέχουν Angel Investors του HeBAN και άλλοι στρατηγικοί ιδιώτες επενδυτές.

Ποια είναι η Cordella

Η Cordella επιτρέπει σε ζευγάρια και καλεσμένους να επιλέξουν ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία δώρων γάμου και βάπτισης, από 70+ διαφορετικά καταστήματα και brands, με πάνω από 6.500 διαθέσιμα προϊόντα, δώρα εμπειρίας, αλλά και χρηματικά δώρα. Η νεοφυής εταιρεία έκανε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας της τον Ιούνιο του 2021, επανεφευρίσκοντας ουσιαστικά τις λίστες δώρων γάμου, για να προσφέρει στα μελλόνυμφα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους την πιο όμορφη και απρόσκοπτη εμπειρία επιλογής δώρων. Τα ζευγάρια μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα μία και μοναδική λίστα, με δώρα από δεκάδες διαφορετικά καταστήματα και brands, χωρίς τρέξιμο, σύγχυση, ανεπιθύμητα δώρα και πολύπλοκες αλλαγές.

Η Startup γυναικείας ηγεσίας, έχει σαν στόχο να εκσυγχρονίσει τις λίστες δώρων γάμου αλλά και βάπτισης, καθώς με την Cordella ζευγάρια και καλεσμένοι μπορούν να έχουν τα προσωπικά δώρα που θέλουν, με την ευελιξία που χρειάζονται. Η χρηματοδότηση που αντλήθηκε θα επιτρέψει την υλοποίηση ενός διευρυμένου στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης για την επιχείρηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις