Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αθηναϊκή Στρωματοποιία: Κορυφαίες διακρίσεις για τις ψηφιακές υπηρεσίες της

Η εταιρεία πέτυχε τον εξορθολογισμό, τη βελτιστοποίηση, την ενοποίηση και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών της.

Τέσσερις κορυφαίες διακρίσεις για έργα που ανέπτυξε και ολοκλήρωσε στο πλαίσιο βελτιστοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας απέσπασε ο συνεργάτης της εταιρείας, Dynamic Integrated Solutions (DIS), στα Cloud Computing Awards 2023. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου, στο House 124.

Συγκεκριμένα, για την επιτυχημένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική αξιοποίηση όλου του εύρους της ψηφιακής πλατφόρμας business cloud της Microsoft προς όφελος της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας, η DIS τιμήθηκε με τα παρακάτω βραβεία:

Gold στην κατηγορία SaaS Product for E-Commerce / E-Shops
Silver στην κατηγορία SaaS Product for Retail, E-Commerce & Supply Chain
Silver στην κατηγορία Retail, E-Commerce & Supply Chain
Bronze στην κατηγορία SaaS Product for Business Performance

Επενδύοντας στη DIS και το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management, η Αθηναϊκή Στρωματοποιία πέτυχε τον εξορθολογισμό, τη βελτιστοποίηση, την ενοποίηση και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών της. Από ένα on-premise περιβάλλον πέρασε στο Business Cloud της Microsoft, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθεί συνολικά τις εξελίξεις και να ενσωματώνει τις νέες δυνατότητες που προσθέτει διαρκώς η εφαρμογή.

Η επένδυση αυτή εξασφαλίζει μεταξύ άλλων στην Αθηναϊκή Στρωματοποιία μεταφορά όλων των συστημάτων και δραστηριοτήτων σε Cloud περιβάλλον, ευελιξία σε ταχύτατες προσαρμογές των διαδικασιών ανάλογα με τις εξελίξεις στην αγορά, εμπλουτισμένο Business Intelligence, αυξημένο επίπεδο ασφάλειας, καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και μείωση κόστους.

«Θα ήθελα να εκφράσω, εκ μέρους της Αθηναϊκής Στρωματοποίιας, ένα μεγάλο ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια στην εταιρεία Dynamic Integrated Solutions που κατανόησε εξαρχής σε βάθος τις ανάγκες μας και σχεδίασε ένα τόσο ολοκληρωμένο πλάνο. Έτσι, όχι μόνο τις υπερκαλύπτει, αλλά μάς τοποθετεί πλέον στην πρωτοπορία των ελληνικών βιομηχανιών που έχουν ψηφιοποιήσει τις υπηρεσίες τους», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας Γιώργος Νιάρχος. «Της αξίζουν αυτά και πολύ περισσότερα βραβεία!».

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία, περισσότερο γνωστή για την κορυφαία μάρκα της Media Strom, ηγείται για περισσότερα από 55 χρόνια στον χώρο της παραγωγής και διακίνησης εξελιγμένων συστημάτων ύπνου και συναφών ειδών, που συνδυάζουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία με στόχο την ξεκούραση, ευεξία και υγεία των ανθρώπων

Τα Cloud Computing Awards powered by Office Line αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καινοτόμες πρακτικές, τις τεχνολογίες, τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές και τα επιχειρηματικά μοντέλα επιχειρήσεων οργανισμών και παρόχων υπηρεσιών πληροφορικής, για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρησιακών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις