Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε ρόλο Startupper!

O αγαπημένος παρουσιαστής όπως δεν τον έχετε ξαναδεί σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γιάννη Διονάτο και το StartupperTV

To StartupperTV έχει τη μεγάλη χαρά να υποδέχεται τον Σάκη Τανιμανίδη σε μία αποκλειστική συνέντευξη με τον Γιάννη Διονάτο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μας υποδέχτηκε στο μοντέρνο γραφείο του και μας μίλησε για το πάθος του για την επιχειρηματικότητα, ενώ μας αποκάλυψε τα πάντα γύρω από το Dragons Den, το πρώτο show για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, το οποίο κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Για πρώτη φορά ο επιτυχημένος παρουσιαστής μας λέει τι πραγματικά συμβαίνει επενδύσεις και τις συμφωνίες που έχουμε δει να συνάπτονται στον αέρα της εκπομπής. Την ίδια ώρα, μας εξηγεί γιατί θεωρεί ότι το Dragons’ Den είναι αυτό που λέμε second season show, δίνοντας μας παράλληλα μια γεύση για το τι θα δούμε την επόμενη χρονιά.

Ακόμα, ο Σάκης δεν διστάζει να μας μιλήσει και για τον δικό του ρόλο στην εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ήμουν 3 βήματα πιο πίσω. Και ο λόγος είναι αυτό που είπαμε προηγουμένως, ήταν η πρώτη σου ερώτηση ουσιαστικά. Αυτό το project δεν το έκανα με τηλεοπτικούς όρους εγώ. Αυτό το project είναι ένα όραμα που είχα, ένα πάθος πολύ μεγάλο, το να φέρω το Dragons Den στην Ελλάδα. Οπότε σαν τέτοιος στόχος δεν είχα αυτοσκοπό να είμαι μπροστά στην τηλεόραση. Έτσι για εμένα ήταν τελείως φυσικό, γιατί εγώ ήθελα να σιγουρέψω την επιτυχία της εκπομπής».

Φυσικά, εκτός από το από το κομμάτι της παρουσίασης, ο Σάκης Τανιμανίδης μας συστήνει τον εαυτό του ως επιχειρηματία και επενδυτή, λέγοντας μας τι είναι εκείνο που θα κάνει τον ίδιο να πει το «ναι» σε μία επένδυση.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε όταν το Dragons’ Den, βρισκόταν ακόμα στο 8ο επεισόδιο, οπότε η οποιαδήποτε αναφορά σε νούμερα και στατιστικά αφορά στα όσα έχουν συμβεί μέχρι εκείνο το επεισόδιο.

Η πρώτη σεζόν του πρώτου επιχειρηματικού show της ελληνικής τηλεόρασης που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Ant1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου, έχοντας κλείσει συνολικά 10 επεισόδια.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη στο StartupperTV – εδώ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιάννη Διονάτο.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις