Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Awards 2023: Ο Γιάννης Γελάσης βράβευσε τον Γιώργο Παπαδημητρίου της Keyvoto

Ο CEO της BCO έδωσε το βραβείο στους νικητές της κατηγορίας RetailTech κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής της καινοτομίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Startupper Awards 2023, η σπουδαία γιορτή της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.Κατά την διάρκειά της, αναδείχθηκαν 21 μεγάλοι νικητές σε ισάριθμες κατηγορίες, με το βραβείο στην κατηγορία RetailTech να καταλήγει στην Keyvoto. Tην βράβευση στον Γιώργο Παπαδημητρίου πραγματοποίησε ο Γιάννης Γελάσης, CEO της ΒCO: «Το όραμα και η θέληση ενός ανθρώπου, άμα τα τοποθετήσεις στο επιχειρείν, είναι επιτυχία», ανέφερε στον λόγο του και πρόσθεσε: «Είμαστε υπερήφανοι που στηρίξαμε τα Startupper Awards 2023, τη μεγαλύτερη διοργάνωση για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Η βράβευση των κορυφαίων νεοφυών επιχειρήσεων της Ελλάδας είναι μια σημαντική ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο και την καινοτομία των επιχειρηματιών της χώρας μας. Στηρίζουμε ενεργά την προσπάθεια κάθε Startup εταιρείας για να αναπτυχθεί και να διακριθεί στο κόσμο του επιχειρείν! Και πάλι συγχαρητήρια, σε όλους τους νικητές των Startupper Awards 2023!».

Ποια είναι η BCO

Η BCO έχει δημιουργηθεί από επιχειρηματίες και στελέχη με διεθνή εμπειρία και γνώση του επιχειρείν αλλά και τους κανόνες και όρους της αγοράς. Κατανοώντας λοιπόν τις απαιτήσεις της εποχής και την αυξημένη ανταγωνιστικότητα, είnai σε θέση να προσφέρεi ένα εύρος υπηρεσιών υποστήριξης σε κάθε επιχειρηματία που την εμπιστεύεται.

Βασικός στόχος της BCO είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ώστε οι πελάτης της να μπορούν να δημιουργούν, να συνεργάζονται και να ολοκληρώνουν τα επαγγελματικά τους πλάνα με επιτυχία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει ότι οι συνεργάτες της επικεντρώνονται στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ενώ διατηρούν χαμηλά τα λειτουργικά τους έξοδα.

Δύναμη της είναι να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να απολαμβάνει άνεση και άμεση εξυπηρέτηση στην καθημερινότητα του μέσα από ένα σύγχρονο μοντέλο εργασίας, ιδανικό να στεγάσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα κάθε δημιουργικού ατόμου, ενώ ευελιξία είναι η λέξη-κλειδί που έχουν ως κανόνα στην BCO.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις