Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Unchained Robotics συγκεντρώνει 5,5 εκατ. ευρώ για να ξεκλειδώσει το μέλλον της αυτοματοποίησης

Η λύση plug-and-play της Unchained Robotics στοχεύει να ξεκλειδώσει το μέλλον της οικονομικής ανάπτυξης και της αυτοματοποιημένης κατασκευής.

 

 

Η γερμανική startup United Robotics προώθησε τον στόχο της να καταστήσει τη ρομποτική plug-and-play προσβάσιμη στη βιομηχανία με χρηματοδότηση 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η χρηματοδότηση της εταιρείας ανέρχεται σε 7,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η Future Industry Ventures, μια κοινοπραξία μεταξύ της SBI Holdings και της Redstone, ηγήθηκε του γύρου. Περιλαμβάνει επίσης την Teklas Ventures, την vent.io και τους υφιστάμενους επενδυτές BORN2GROW, την Archimedes New Ventures, το τεχνολογικό ταμείο OWL που διαχειρίζεται η EnjoyVenture και πολλούς επιχειρηματικούς αγγέλους όπως ο Christian Hülsewig (Schüttflix), ο Marek Lehmann, ο Eike Klein (και οι δύο u+i ventures) και ο Reinhard Rabenstein.

Η ρομποτική και η τεχνολογία αυτοματισμού μπορούν να υποστηρίξουν και να αντισταθμίσουν την έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων. Ωστόσο, ιδίως για τις γερμανικές ΜμΕ, η τεχνολογία αυτοματισμού αποτελεί συχνά εμπόδιο. Η Unchained Robotics θέλει να το αλλάξει αυτό με την απλή, διαφανή, ανεξάρτητη λύση αυτοματισμού της.

Η Unchained Robotics προσφέρει λύσεις αυτοματισμού plug-and-play που μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες logistics και μεταλλουργίας στα εργοστάσια μέσα σε λίγες ώρες.

Η πλατφόρμα αυτοματισμού της καλύπτει πάνω από δώδεκα κατασκευαστές ρομποτικής, προσφέροντας τελικά στις ΜμΕ ευρεία πρόσβαση στην τυπική ρομποτική.

Η Unchained Robotics στοχεύει να χρησιμοποιήσει την επένδυση για να επεκτείνει τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις