Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Generation Y επεκτείνεται δυναμικά στη ΝΑ Ευρώπη με ένα νέο έργο, το νέο e-shop της Balkan Sport!

Στόχος της Generation Y σε αυτό το έργο ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας online παρουσίας για την Balkan Sport, ενισχύοντας τις δυνατότητές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Generation Y, ηγέτιδα εταιρία στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού και του ψηφιακού εμπορίου στη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει τη διεύρυνση του portfolio των διεθνών της συνεργασιών με το λανσάρισμα ενός νέου έργου στην αγορά της Αλβανίας. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου B2C ηλεκτρονικού καταστήματος για την Balkan Sport, έναν από τους κορυφαίους retailers αθλητικών προϊόντων στην αλβανική αγορά. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζεται από την custom πλατφόρμα ecommerce της Generation Y, την Generation Next.

Στόχος της Generation Y σε αυτό το έργο ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας online παρουσίας για την Balkan Sport, ενισχύοντας τις δυνατότητές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για την εξατομίκευση της εμπειρίας αγορών για τους επισκέπτες του καταστήματος. Επιπρόσθετα, μέσα από καινοτόμα εργαλεία σχεδιασμένα για τη βελτιστοποίηση των καθημερινών λειτουργιών του καταστήματος, όπως η απρόσκοπτη διασύνδεση με 3rd party συστήματα, καθώς και ένα μεγάλο κομμάτι αυτοματισμών των λειτουργιών αυτών, στοχεύουμε στη μείωση του διαχειριστικού κόστους για την εταιρία και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας για τους διαχειριστές του webstore.

“Στρατηγικός μας στόχος είναι να φέρνουμε την τεχνογνωσία μας στις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε νέες αγορές. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της Balkan Sport, μέσα από τη μετατροπή της σε ψηφιακό ηγέτη στον κλάδο της πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών.”, δήλωσε η CEO της Generation Y, Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα. “Το νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι απλώς μια πύλη για premium προϊόντα αλλά και μια απόδειξη της δέσμευσής μας στην καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών μας στο παγκόσμιο ψηφιακό τοπίο.”

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το νέο έργο στη διεύθυνση balkansport.com.al

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις