Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag 12: Σήμερα Κυριακή 27/9 με τον Ελεύθερο Τύπο

Όπως θα διαπιστώσετε το τεύχος 12 του Startupper Mag είναι ένα “διαφορετικό” τεύχος, (και το δεύτερο που αγγίζει τις 100 σελίδες), μια και εξηγεί με απλά λόγια και πολλά παραδείγματα τι σημαίνει το Digital Transformation που ακούμε όλο και πιο συχνά την περίοδο που διανύουμε για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Εξηγούμε γιατί δεν αφορά πάντα μόνο την τεχνολογία, αλλά και το πως μπορεί να βοηθήσει το κράτος σε αυτή τη κατεύθυνση ενώ θα παρουσιάσουμε και τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρουν οι Startups στο Digital Transformation μεγάλων και μεσαίων εταιρειών μέσω Open Innovation.

Γίνεται εστίαση σε μεγάλους τομείς της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας ενώ θα  παρουσιάσουμε όλες τις τεχνολογίες και τις λύσεις που μπορούν να κάνουν μια επιχείρηση ακόμα πιο ανταγωνιστική αλλά και ικανή να αποκτήσει πρόσβαση στα εκατομμύρια χρηστών του Internet. Παράλληλα θα παρουσιάσουμε πολλά πετυχημένα παραδείγματα Digital Transformation σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Συγκεκριμένα θα καλυφθούν οι τομείς των πληρωμών και των τραπεζικών υπηρεσιών, της υγείας, της βιομηχανίας, του Business 4.0 ενώ θα παρουσιάσουμε και λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης αλλά και υπηρεσίες cloud, έναν «καυτό» τομέα για την ελληνικές επιχειρήσεις το προσεχές διάστημα.

Στο τεύχος 12 υπάρχουν παρουσιάσεις καινοτόμων Startups, όπως αυτή της Aquatic Biologicals, της SCiO, της Empneusys, της Collaborate Health,, της Any Doctor κ.α. αλλά και θέματα από την ελληνική Startup σκηνή και όχι μόνο, όπως για παράδειγμα μια συνέντευξη με τον Γιάννη Βλαχογιάννη, έναν «πρωτεργάτη» των Startups αλλά και έναν από τους «γονείς» της EVA, του πετυχημένου συστήματος ελέγχου εισερχόμενου τουρισμού για τον κορωνοϊό αλλά και θέμα για τον Γιώργο Καλλίγερο της Pushme.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις