Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ειδική εφαρμογή για γρήγορα διαδικτυακά ραντεβού ετοιμάζει το Facebook

Νέα εφαρμογή γρήγορων διαδικτυακών ραντεβού, με την ονομασία Sparked, ετοιμάζει το Facebook. Η εφαρμογή, η οποία απαιτεί λογαριασμό στο Facebook για τη δημιουργία νέου χρήστη, αναπτύσσεται από ειδική ομάδα της εταιρείας, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη πειραματικών εφαρμογών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Verge, στο Sparked οι χρήστες θα  μπορούν να πραγματοποιούν ραντεβού σε βίντεο, που θα διαρκούν 4 λεπτά. Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσα ραντεβού θα μπορεί να πραγματοποιεί ο κάθε χρήστης, ωστόσο ξέρουμε ότι αν ένα ραντεβού πάει καλά, τότε μπορεί να οργανωθεί και ένα δεύτερο, διάρκειας 10 λεπτών. Από εκεί και έπειτα, οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν τα στοιχεία τους και να επικοινωνήσουν μέσω Instagram, iMessage, ή email.

Εάν το Sparked λανσαριστεί κάποια στιγμή επίσημα, πράγμα το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή, θα γίνει η δεύτερη εφαρμογή γνωριμιών του Facebook. Η πρώτη είναι το Facebook Dating, το οποίο λειτουργεί μέσα από τη βασική πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Όπως και τα περισσότερα dating apps, το Facebook Dating, το οποίο είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εκφράσει το ενδιαφέρον του σε κάποιον άλλο – όχι απαραίτητα φίλο του στο Facebook – και στη συνέχεια να ξεκινήσει μια συζήτηση, αν υπάρχει ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις