Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Cisco επιβεβαιώνει την εξαγορά της ισραηλινής Startup Epsagon

Όταν ολοκληρωθεί η εξαγορά, η ομάδα της Epsagon θα ενταχθεί στην ομάδα στρατηγικής και εφαρμογών της Cisco.

Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός Cisco Systems επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να εξαγοράσει την ισραηλινή εταιρεία παρακολούθησης εφαρμογών Epsagon. Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, οι πληροφορίες θέλουν τη Cisco να καταβάλει 500 εκατ. δολάρια έναντι της συμφωνίας. Η Epsagon ιδρύθηκε από τον CEO Nitzan Shapira και τον CTO Ran Ribenzaft.

Τη σχετική δήλωση έκανε η Liz Centoni, EVP, chief strategy officer and GM, applications της Cisco, προσθέτοντας ότι η τεχνολογία και οι δυνατότητες της Epsagon ευθυγραμμίζονται με το όραμα της Cisco να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να παρέχουν απαράμιλλη εμπειρία εφαρμογών μέσω κορυφαίων λύσεων με βαθύ επιχειρηματικό πλαίσιο.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συσχετισμό με την ορατότητα των πληροφοριών, οι ομάδες θα συνεργαστούν για να κατανοήσουν βαθύτερα τα συστήματα, να επιλύσουν άμεσα τα προβλήματα, να βελτιστοποιήσουν και να ασφαλίσουν την εμπειρία στις εφαρμογές για τους πελάτες, με βάση όσα σημείωσε η ίδια.

Σύμφωνα με το PitchBook, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει 30 εκατ. δολάρια, ενδεχομένως σε μια αποτίμηση μεταξύ 100 και 200 εκατ. δολαρίων, καταφέρνοντας έτσι να πενταπλασιάσει την αξία της μόλις μέσα σε 18 μήνες από την ολοκλήρωση ενός πρόσφατου γύρου χρηματοδότησης. Στους επενδυτές της περιλαμβάνονται οι US Venture Partners (USVP), Lightspeed Venture Partners και Stage One Ventures.

Η Epsagon παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης που επιτρέπει στις ομάδες DevOps και μηχανικών να εποπτεύουν, να απεικονίζουν, να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να διορθώνουν γρήγορα τις εφαρμογές cloud τους σε κάθε τύπο microservice – containers, Kubernetes ή serverless workloads.

Η τεχνολογία της Epsagon προσαρμόζεται αυτόματα έχοντας σχεδιαστεί για σύγχρονα περιβάλλοντα όπου ο κεντρικός υπολογιστής μπορεί να μην είναι προσβάσιμος, γεγονός που καθιστά τους παραδοσιακούς πράκτορες παρακολούθησης παρωχημένους.

Η Epsagon έχει τριπλασιάσει το εργατικό δυναμικό της το τελευταίο διάστημα στα 60 άτομα, με την ίδια να γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη, μεταξύ άλλων και στον αριθμό των πελατών της, στους οποίους περιλαμβάνονται μεγάλες εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις του Ισραήλ που διαχειρίζονται τεράστιες διαστάσεις δεδομένων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις