Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Parkopedia και CarPay-Diem για υπηρεσίες πληρωμών μέσα από το αυτοκίνητο

Έναν εύκολο τρόπο πληρωμής που θα επεκτείνεται σε περισσότερες χώρες στοχεύουν να εδραιώσουν μέσω της συνεργασίας τους οι δύο εταιρείες.

Οι οδηγοί στην Ευρώπη έχουν πλέον πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα πληρωμών εντός του αυτοκινήτου σε πολλούς τομείς της αγοράς, μετά από συμφωνία μεταξύ της Parkopedia και του παρόχου πληρωμών καυσίμων CarPay-Diem.

Η συνεργασία με την Startup CarPay-Diem θα δώσει στην Parkopedia, κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών στάθμευσης, την ευκαιρία να επεκτείνει τις συνδεδεμένες υπηρεσίες ανεφοδιασμού οχημάτων με καύσιμα μέσα στο αυτοκίνητο “pay-at-the-pump” στην περιοχή, προσθέτοντας 3.500 επιπλέον σταθμούς σε έξι χώρες, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Λουξεμβούργο και Ολλανδία.

Η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τους 3.500 σταθμούς σε πάνω από 60.000 σε 18 χώρες, αξιοποιώντας τις υφιστάμενες συνεργασίες, καθώς η CarPay-Diem διευρύνει την εμβέλεια της στην Ευρώπη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Χάρη στην κάλυψη των σταθμών ανεφοδιασμού καυσίμων της CarPay-Diem στην Ευρώπη και τα μακροπρόθεσμα σχέδια επέκτασης, η συνεργασία αυτή την καθιστά το μεγαλύτερο διαμεσολαβητή πληρωμών, για ανεφοδιασμό καυσίμων, μέσα από το αυτοκίνητο στην Ευρώπη, με την κάλυψη σε όλους τους τομείς της πλατφόρμας πληρωμών να αυξάνεται παγκοσμίως κάθε μέρα, σύμφωνα με τον COO της Parkopedia Hans Puvogel.

Η Parkopedia διαθέτει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και τις υπηρεσίες στάθμευσης της χρησιμοποιούν παγκόσμιες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Audi, η Apple, η BMW, η Mercedes-Benz και η Volkswagen, μεταξύ άλλων.

Η CarPay-Diem ηγείται επίσης έχοντας ξεπεράσει το 1,5 εκατ. σε ανεφοδιασμούς καυσίμων στην ευρωπαϊκή της βάση. Πέρσι μάλιστα, ο βραχίονας στόλου και κινητικότητας του γαλλικού γίγαντα λύσεων πληρωμών Edenred απέκτησε μερίδιο 10% στην εταιρεία, κίνηση που ενίσχυσε τη θέση της CarPay-Diem στο οικοσύστημα καυσίμων.

Αξιοποιώντας μια σειρά υπηρεσιών κινητικότητας που διατίθεται από την Parkopedia, όπως η στάθμευση, τα διόδια και η χρέωση μέσω ενιαίων ψηφιακών πληρωμών, η CarPay-Diem συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των αγορών με διαφορετικό τρόπο από τους ανταγωνιστικούς παρόχους, φιλοδοξώντας να γίνει το μεγαλύτερο και πιο εκτεταμένο δίκτυο έγκρισης πληρωμών στην Ευρώπη, με βάση τον Philippe Meyer, επικεφαλής πελατών της CarPay-Diem.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις