Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Convert Group ξανά στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη

Η Convert Group, η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του eMarket Intelligence και Data & Analytics, αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως μια από τις 1.000 πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη, σύμφωνα με την λίστα της Financial Times και του Statista που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Η λίστα αξιολογεί τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών στην τελευταία 4ετία, με την Convert Group να εξασφαλίζει την 499η θέση στην Πανευρωπαϊκή κατάταξη αφού κατέγραψε μέση ετήσια αύξηση εσόδων 61,2%.

Η λίστα FT1000, η οποία δημοσιεύεται για έκτη χρονιά, αναδεικνύει μια συνεχόμενη αύξηση των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου που εισάγονται στην λίστα, οι οποίες φέτος κατακτούν 64 θέσεις, από τις 39 πέρυσι.

Η Convert Group, με έδρα την Αθήνα, απασχολεί περισσότερους από 60 επιστήμονες σε επαγγέλματα όπως engineers, data scientists, και analysts. Επίσης, το 2021 διακρίθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Great Place to Work για το εργασιακό της περιβάλλον ως η 4η καλύτερη Ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατηγορία των μικρών επιχειρήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις