Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα χρεωστική κάρτα σε συνεργασία της Plum και Railsr

Η κάρτα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη και κομποστοποιήσιμη υπό τις κατάλληλες συνθήκες καθώς αποτελείται από 57% θαλασσινό αλάτι και 43% αργό πετρέλαιο

Το λανσάρισμα νέου προϊόντος ανακοίνωσε η Plum, στην προσπάθεια της να εδραιωθεί ως μια FinTech που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συναλλαγών. 

Η νέας χρεωστικής κάρτα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες να παρακολουθούν τις δαπάνες τους. Αρχικά οι πελάτες «Plum Ultra» θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν πρόσβαση στην κάρτα χωρίς πρόσθετο κόστος.

Αυτή την φορά η Plum ενώνει τις δυνάμεις της με την Railsr.

Με την νέα κάρτα οι χρήστες της Plum δεν θα χρειάζεται πλέον να μεταφέρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους στην εφαρμογή πληρωμών προκειμένου να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Οι χρήστες μπορούν να φορτώνουν χρήματα τόσο από έναν συνδεδεμένο εξωτερικό τραπεζικό λογαριασμό όσο και από τα χρήματα που είναι αποθηκευμένα εντός της εφαρμογής.

Στη συνέχεια, μπορούν να ορίσουν ένα όριο εντός του οποίου θα ξοδεύουν.

Η ίδια η κάρτα παρέχεται από την Railsr και κατασκευάζεται από την Allpay και θα είναι βιοδιασπώμενη.

Η Plum αναφέρει ότι η κάρτα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη και κομποστοποιήσιμη υπό τις κατάλληλες συνθήκες: αποτελείται από 57% θαλασσινό αλάτι και 43% αργό πετρέλαιο.

Η Plum δεν θα επιβαρύνει με πρόσθετες χρεώσεις κάποιον όταν πραγματοποιεί συναλλαγές στο εξωτερικό και θα επιτρέπει στους χρήστες να ξοδεύουν με την ημερήσια συναλλαγματική ισοτιμία της Visa, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Ο Βίκτωρ Τροκούδης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Plum, σχολίασε: «Το Plum είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα που μπορεί να χρησιμοποιήσει η εταιρεία: “Το όραμά μας είναι το Plum να είναι η μόνη προσωπική οικονομική εφαρμογή που χρειάζεστε […] Η Plum Card είναι ένα τεράστιο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε να απλοποιήσουμε τη διαχείριση των χρημάτων για τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο του οικονομικού τους κύκλου ζωής. Αυτή η κάρτα θα δώσει στους χρήστες του Plum ακόμα καλύτερη ορατότητα και έλεγχο των οικονομικών τους, καθώς θα μπορούν να ορίζουν τα δικά τους όρια δαπανών. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κατατμήσουν σωστά τις δαπάνες τους».

Η Λία Παπαγεωργίου, product manager της Plum, πρόσθεσε: «Η κάρτα συγκαταλέγεται στα χαρακτηριστικά που ζητούσε περισσότερο η κοινότητα της Plum και ήταν απίστευτα ικανοποιητικό να την υλοποιήσουμε για τους πελάτες μας».

Το λανσάρισμα της χρεωστικής κάρτας είναι μόνο η αρχή από μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που θα κυκλοφορήσουν το 2022, μετά την πλατφόρμα επενδύσεων σε μετοχές χωρίς προμήθειες που εγκαινίασε τον Μάιο, η ελληνική FinTech ετοιμάζει και σχεδιάζει συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες της.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις