Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η altoValue «συστήνει» τα OKRs στην ελληνική αγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε 1ο OKRs altoWebinar με τίτλο: «altoWebinars: OKRs introduction to the Greek Market by altoValue».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, το 1ο OKRs altoWebinar με τίτλο: «altoWebinars: OKRs introduction to the Greek Market by altoValue».Το webinar, το οποίο διοργανώθηκε από την altoValue, την πρώτη OKRs Business Consultancy στη Νότια Ευρώπη, είχε ως σκοπό να παρουσιάσει στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα μία πρωτοποριακή μεθοδολογία επίτευξης στρατηγικών στόχων και βελτίωσης της επιχειρηματικής και προσωπικής απόδοσης, που επιδιώκεται στο πλαίσιο εταιρειών και διαφορετικών επιχειρηματικών δομών.

Η απήχηση του webinar στο ελληνικό επιχειρηματικό κοινό ήταν μεγάλη, καθώς επαγγελματίες από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις του Μάνου Κουμαντάκη, altoValue Founder και του Σταύρου Γιαννέτσου, altoValue Co-Founder, οι οποίοι παρουσίασαν τα OKRs, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται η υιοθέτησή τους. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον πλέον έμπειρο Αμερικανό OKRs Coach και Founder του OKRs.com, Ben Lamorte, ο οποίος εμβάθυνε στα OKRs τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, μέσα από OKRs case studies εταιρειών, όπως η Nike και η Walmart.

Ακολούθησε συζήτηση με τον Άγγελο Καραστέργιο, EVP of Operations της Qualco Technology, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο εφαρμογής του OKRs-driven Management Framework στην Qualco Technology και τα πολλαπλά οφέλη αυτής για τον οργανισμό. Τέλος, η Jenny Herald, VP Product Evangelism της Gtmhub, ανέπτυξε στην παρουσίασή της τον τρόπο με τον οποίο οι OKRs πλατφόρμες βοηθούν στο roll-out των OKRs, ενώ αναφέρθηκε σε key learnings από την υιοθέτησή τους. To altoWebinar ολοκληρώθηκε με ένα διαδραστικό Q&A session στο οποίο συνέβαλε ενεργά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων.

Με αφορμή το webinar, ο Founder και Sr Business Transformation Consultant, Μάνος Κουμαντάκης, ανέφερε: «Η επιτυχημένη διοργάνωση ενός webinar για το OKRs framework για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπήρξε πρωταρχική και φιλόδοξη προτεραιότητά μας. Στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε στο ευρύ επιχειρηματικό κοινό την αποτελεσματικότητα των ΟKRs και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη θερμή υποδοχή και το ενδιαφέρον που επεφύλαξαν στο webinar όλοι οι συμμετέχοντες. Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσει μια σειρά από αντίστοιχα altoWebinars & altoTalks που θα αποσκοπούν στο να προσδώσουν στους/στις συμμετέχοντες/ουσες υπεραξία, τόσο για τους/τις ίδιους/ες σε ατομικό επαγγελματικό επίπεδο όσο και για τους οργανισμούς που εκείνοι/ες εκπροσωπούν».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το πρώτο altoWebinar εδώ, καθώς και να επισκεφθείτε το website. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις