Πέντε επιχειρηματικές ιδέες σε τεχνολογία και φυσικό κόσμο σε διαγωνισμό του Anatolia School of Business

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στους νικητές και στους φιναλίστ του Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών “John & Mary Pappajohn Business Plan Awards“. Τον Διαγωνισμό διοργάνωσε το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT), μέλους του Κολλεγίου Ανατόλια.

Στη διοργάνωση κατατέθηκαν 141 ιδέες από 240 άτομα. Από αυτούς αναδείχθηκαν οι πέντε νικήτριες ομάδες στις οποίες απονεμήθηκαν τα πέντε χρηματικά έπαθλα του διαγωνισμού 4.000 ευρώ το καθένα και τα οποία προσέφερε ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn.

Οι ομάδες που βραβεύτηκαν είναι:
Boneless – Ramps: Η ομάδα εξειδικεύεται σε επαγγελματικά προϊόντα finger boarding (ράμπες και πάρκα). Το finger boarding είναι μία μικρογραφία του skate boarding και παίζεται σαν επιτραπέζιο παιχνίδι.

Boom 2 Boom: Η ομάδα παρουσίασε μία πλατφόρμα λογισμικού mobile marketing που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εκπτώσεις παρουσιάζοντας στα social media το προϊόν που αγόρασε και στο κατάστημα – επιχείρηση να διαφημιστεί μέσω του συγκεκριμένου πελάτη.

ENODIA: Εφαρμογή που απευθύνεται σε ταξιδιώτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οργανώσουν τις φωτογραφίες των διακοπών και των περιηγήσεών τους με εύκολο και κινηματογραφικό τρόπο.

HeySuccess: Site που απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους και νέους ανθρώπους που αναζητούν θέσεις για πρακτική άσκηση, συμμετοχή σε ερευνητικά συνέδρια και τη δυνατότητα να σπουδάσουν με υποτροφία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΜΑΙΑ: Η “Έξυπνη κούνια” είναι μία συσκευή που προσφέρει αυξημένη ασφάλεια στο βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις