Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η νέα σεζόν ομιλητών του Startup Grind Athens

To Startup Grind Athens ανακοίνωσε τις επερχόμενες εκδηλώσεις – Interactive συνεντεύξεις με σημαίνοντες προσκεκλημένους του ελληνικού startup οικοσυστήματος και οργανωτή τον Δημήτρη Λιτσικάκη.

Ο χώρος παραμένει ο γνωστός, στο Γκάζι – Innovathens, όπου στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 θα μιλήσει ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, συνιδρυτής και CEO της Hotelgenius, της ολοκληρωμένης πλατφόρμας διαχείρισης και υποστήριξης μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων.

Θ. Θεοδωρόπουλος: «Επενδύστε στα Startup, επενδύστε στον τουρισμό»

Στις 18 Οκτωβρίου 2016 ο Ανδρέας Γραμμάτης θα αποκαλύψει τα πλάνα του Douleutaras.gr, στο οποίο είναι ιδρυτής και CEO, για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανδρέας Γραμμάτης: «Η Ελλάδα μόνο η αρχή για το Douleutaras.gr»

Στις 15 Νοεμβρίου 2016 ο Μιχάλης Γκόντας, συνιδρυτής και CEO του Forky, θα μας μιλήσει για τη νέα συνεργασία με γνωστό σεφ αλλά και για τη διαδικασία αλλαγής επιχειρηματικού μοντέλου από το Cookisto στο Forky.

Μ. Γκόντας: «Το Forky έκλεισε τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης 800.000 ευρώ»

Το 2016 θα κλείσει στις 20 Δεκεμβρίου με τον Δημήτρη Γλέζο της Transifex, μιας ελληνικής Scaleup με παγκόσμια παρουσία και απήχηση μια και προσφέρει τα εργαλεία για εύκολη μετάφραση οποιουδήποτε ψηφιακού περιεχομένου σε πολλές γλώσσες. Πάνω από 40.000 project χρησιμοποιούν την υπηρεσία, σε 50 χώρες και 150 γλώσσες.

Δημήτρης Γλέζος: «Το καλό προϊόν και η ανάπτυξη στην Αμερική έφερε τους επενδυτές»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις