Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ: Δωρεάν workshops σε θέματα της αγοράς για τα μέλη της ΕΕΔΕ

Μια σειρά από workshops άρχισε να πραγματοποιεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ δωρεάν για τα μέλη του, πρακτικά και χρήσιμα, πάνω σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν τα στελέχη του χώρου στην ελληνική αγορά.

Το πρώτο από αυτά διοργανώθηκε στις 8 Ιουλίου και αφορούσε το ψηφιακό μάρκετινγκ και συγκεκριμένα το Search Engine Optimization (SEO), με εισηγητές στελέχη της Socialab, που έχουν ασχοληθεί με τον χώρο του SEO / SEM από το 2004 σε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.

Το SEO είναι η πρακτική προώθησης ενός website ή e-shop στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Τα θέματα τα οποία αναλύθηκαν αφορούσαν:
* Τη λειτουργία της Google
* Την αλληλεπίδραση των χρηστών με τις μηχανές αναζήτησης
* Τη συνεχή εξέλιξη των αλγορίθμων
* Στρατηγική και Προγραμματισμό για SEO
* On-site & off-site optimization (βελτιστοποίηση)
* Πάνω από 10 εργαλεία SEO
* Στρατηγικές άμυνας ενάντια στο αρνητικό SEO που μπορεί να κάνει ο ανταγωνισμός

Τα workshops αυτά του ΕΙΜ θα πραγματοποιούνται κάθε τρίμηνο για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, που έχουν υψηλό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με εγνωσμένης αξίας ομιλητές οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και βαθειά γνώση του εκάστοτε θέματος. Χορηγοί του πρώτου workshop ήταν οι εταιρείες 7 Indigo New Media, Viewmax και Socialab.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις