Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

GDG Global {un}conf: Οι διεθνείς κοινότητες των προγραμματιστών της Google συνεδριάζουν για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη

Το GDG Global {un}conf είναι μία συγκέντρωση μελών των Google Developers Groups από όλο τον κόσμο, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης “The Developers Playground“.

Τα “unconferences” είναι συνέδρια στα οποία αντίθετα με τις παραδοσιακές διοργανώσεις δεν υπάρχει εκ των προτέρων πρόγραμμα ή ατζέντα. Στην ίδια λογική το GDG Global {un}conf θα δημιουργήσει την ατζέντα με τα θέματα που θα προτείνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.

Στις 5 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους. Στις 6 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες μαζί με τα μέλη του τοπικού GDG Thessaloniki θα προτείνουν τα θέματα τα οποία θα συζητήσει το {un}conf, ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση θα ανοίξει και στους επισκέπτες του “The Playground”, προκειμένου να μοιραστούν και εκείνοι τις σκέψεις τους.

Στο πλαίσιο αυτό, και παρόλο που η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως στα μέλη των GDG παγκοσμίως, οι Google Developers Thessaloniki προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να τους γνωρίσουν από κοντά και να ανταλλάξουν ιδέες μαζί τους συμμετέχοντες στο {un}conf την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις