Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

PRAKSISBCC: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας

Το Praksis Business Coaching Center διοργανώνει τον Β’ κύκλο του Προγράμματος Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας, και προσκαλεί υποψήφιους που φιλοδοξούν να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα να δηλώσουν συμμετοχή.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας προσφέρει επιχειρηματική εκπαίδευση και συμβουλευτική σε υποψήφιους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση (οποιοδήποτε είδος μικρής ή μεσαίας επιχείρησης) και έχει διάρκεια εκπαίδευσης 5 μηνών (Οκτώβριος 2014 – Φεβρουάριος 2015). Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στους επιλεγέντες συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το site και να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο [email protected], έως και την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτούντες θα
αξιολογηθούν με βάση τα έγγραφακαι την διαδικασία αξιολόγησης μας.

Το PRAKSIS Business Coaching Center είναι ένα κέντρο παροχής επιχειρηματικής εκπαίδευσης και συμβουλευτικής προς υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Παρέχει ολοκληρωμένη πρακτική εκπαίδευση και προετοιμασία ώστε ο υποψήφιος να μπορέσει να συνθέσει ένα άρτιο επιχειρηματικό σχέδιο με το οποίο θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την βιωσιμότητα της επιχείρησής του.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν προσφέρεται κανενός είδους επιδότηση. Για έναρξη των επιχειρήσεων προσφέρεται καθοδήγηση για την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και όχι καθεαυτή χρηματοδότηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις