Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΣΦΕΕ: Παράταση για τον το 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας στην Υγεία

Την παράταση υποβολής συμμετοχών για το 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας στην Υγεία, “ΣΦΕΕ Innovation Project 2.0” ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) δίνοντας προθεσμία στους υποψηφίους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 να προετοιμάσουν καλύτερα τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει από τις 4 Ιουνίου 2014 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω της ειδικής πλατφόρμας YouNoodle, συμπληρώνοντας τα ειδικά πεδία κειμένου με σύντομη ανάλυση της καινοτόμου ιδέας τους. Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού βρίσκονται στο http://innovationproject.gr/site.

Τα βραβεία των νικητών περιλαμβάνουν χρηματικό έπαθλο για τους 3 πρώτους νικητές και πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα στρατηγικής, ανάπτυξης επιχειρήσεων, πρόσβασης σε κέντρα εκπαίδευσης και έρευνας & ανάπτυξης, καθώς και δικτύωσης για μεταφορά τεχνογνωσίας και δεξιοτήτων, μέσω της στενής συνεργασίας με τις εταιρείες-μέλη του ΣΦΕΕ, καθώς και μέσω του οικοσυστήματος του οργανισμού ID-GC για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

O διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας ενώ ανάμεσα στους χορηγους βρίσκονται φαρμακευτικές εταιρείες όπως Genesis Pharma, Phamathen κ.α.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις