Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Safary Athens: ‘Ενα ξεχωριστό “σαφάρι” στην startup “σκηνή” της Αθήνας

To Start Up Safary είναι μια εκδήλωση που έρχεται από το Βερολίνο για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, 2014 ενώ το πρόγραμμα του εντάσσεται στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας. Για ένα διήμερο, σε μία μεγάλη γιορτή για την επιχειρηματικότητα, εταιρείες, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και συνεργατικοί χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους και διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις, συναντήσεις.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε διαφορετικά σημεία, εκεί που χτυπά ο παλμός της start-up κοινότητας της Αθήνας και θα ενώνονται σε μια διαδρομή δημιουργώντας τον πρώτο χάρτη επιχειρηματικότητας της πόλης. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του οικοσυστήματος της νεανικής επιχειρηματικότητας στο ευρύ κοινό, η αναζήτηση συνεργασιών, η ενημέρωση σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες προώθησης και στήριξης της Startup επιχειρηματικότητας όπως: AceIn, Aephoria, AHEAD, Bios Romantso, CoLab, Corallia, EGG, IforU, Impact Hub, Innovathens, IQbility, Orange Grove, The Found.Ation.

Ισχύει ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής σε εταιρείες, πρωτοβουλίες και φορείς μέχρι και 20 Οκτωβρίου 2014. Οι προτάσεις μπορούν να σταλούν στη διεύθυνση [email protected]  καθώς και στο http://athens.startupsafary.com/submit-office.

Για όσους απλά θέλουν να το παρακολουθήσουν ώς επισκέπτες, μπορούν να  κάνουν εγγραφή πατώντας εδώ, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Δήμος Αθηναίων, Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο, Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, Ένωση Επαγγελματιών Ηλεκτρονικής, Hellenic Start Up Association.

Ενημέρωση για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: www.athens.startupsafary.com.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις