Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tech Talent School: Δωρεάν σεμινάρια για ψηφιακές δεξιότητες τον Οκτώβριο

Το Tech Talent School, το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης για ψηφιακές δεξιότητες, επιστρέφει τον Οκτώβριο με περισσότερα αλλά και ανανεωμένα μαθήματα που έχουν στόχο να φέρουν περισσότερους νέους και νέες πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας. Από τον επόμενο μήνα, μαθήματα του Tech Talent School πραγματοποιούνται και στα Ιωάννινα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» και πρόσφατα κέρδισε το Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF) που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν κατατεθεί από υποτρόφους του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. από όλο τον κόσμο.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του Design και του Digital Marketing.

Το πρόγραμμα στην Αθήνα για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου διαμορφώνεται ως εξής:

WordPress: Introduction to Content Management, Δευτέρα 02 Οκτ 2017
Social Media: Getting Started with Digital Marketing, Δευτέρα 02 Οκτ 2017
Digital Product Design – the fundamentals: Τετάρτη 04 Οκτ 2017
Digital CV – How to brand yourself: Τετάρτη 04 Οκτ 2017
HTML5 for Beginners: Τετάρτη 04 Οκτ 2017
PHP for Beginners: Πέμπτη 05 Οκτ 2017
CSS3 for Beginners: Πέμπτη 05 Οκτ 2017
Introduction to Bootstrap: Παρασκευή 06 Οκτ 2017
WordPress theming for beginners: Παρασκευή 06 Οκτ 2017

Στα Ιωάννινα, την δεύτερη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα “WordPress: Introduction to Content Management”, “Social Media: Getting Started with Digital Marketing”, “Learn how to Code without computer”, τα οποία θα επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις