Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Θερμοκοιτίδα “Ρομάντσο”: Ξεκινά την επίσημη λειτουργία του και αναζητά νέα μέλη

Η θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ανθρώπων και ομάδων στην Ελλάδα, μετά από ένα χρόνο πιλοτικής λειτουργίας, ξεκινά τη νέα σαιζόν.

Ξεκινά επίσημα φέτος τη λειτουργία της και αυτή τη στιγμή δέχεται αιτήσεις για νέα μέλη. Ξεκίνησε την πιλοτική του λειτουργία πριν 12 μήνες και είναι η πρώτη κυψέλη νέων επαγγελματιών του δημιουργικού τομέα στην Αθήνα. Βρίσκεται στην οδό Αναξαγόρα, στο κτίριο των πρώην γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου περιοδικού στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Παρέχει το χώρο, την κοινότητα και τις υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε νέος δημιουργός στο ξεκίνημά του για να μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που του αρέσει περισσότερο να κάνει, να αναδείξει τις ιδέες του και να τις μετατρέψει σε μία βιώσιμη επιχείρηση στον τομέα των δημιουργικών επαγγελμάτων.

The Schooligans - studio 301 702336

Στο Ρομάντσο, αυτή τη στιγμή, είναι εγκατεστημένοι: η σχεδιάστρια μόδας Euangelia, το πρακτορείο φωτογράφων, μόδας και διαφήμισης This Is Not Another Agency, η εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Epic communication, η εικαστικός Μαρίνα Βελησιώτη, η αρχιτέκτονας Μπέττυ Τσαούση, η εταιρεία Nerve που δραστηριοποιείται στο digital marketing και τα web analytics, το δημιουργικό γραφείο Affekt, η φωτογράφος και photo retoucher Αθηνά Λιάσκου, η δημιουργική ομάδα The Schooligans, το digital publishing agency Pica Tablet, το γραφείο design Fooolish agency, η εταιρεία Lommer που δημιουργεί custom-made αξεσουάρ, το δημιουργικό γραφείο Out There, o γλύπτης Σπύρος Τζίμας, η δισκογραφική εταιρεία Pink Motel records και το digital agency Dreamcube, ενώ σύντομα αναμένονται αφίξεις νέων μελών που είναι ήδη προγραμματισμένες.

Αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο www.romantso.gr και στο 2167003325.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις