Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Impact Hub Athens – Ashoka Greece: Ημερίδα στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Το Impact Hub Athens και η Ashoka Greece συνδιοργανώνουν μία ημερίδα αφιερωμένη σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην κοινωνική αλλαγή.

Η εκδήλωση “Catalyzing Solutions for Change” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, ώρα 17:00 στον χώρο του Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή στα πλαίσια της πρώτης Εβδομάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Θεματικές που θα συζητήσουν και θα μοιραστούν μαζί μας κοινωνικοί επιχειρηματίες και changemakers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αφορούν την: νεανική επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία, την εκπαίδευση, τη διατροφή και την υγεία. Επίσης θα αναλυθούν δυναμικές συνεργασίες μεταξύ οργανισμών, επιχειρήσεων και φορέων με προσανατολισμό το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Περισσότερα για το πρόγραμμα: http://gr.gew.co/activity/catalyzing-solutions-social-change και για δηλώσεις συμμετοχής: http://www.eventbrite.com/e/catalyzing-solutions-for-social-change-tickets-14190852221.

Η Ελληνική Εβδομάδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2014 αποσκοπεί στην ανάδειξη και ενδυνάμωση πρωτοβουλιών Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Συνεργατισμού. Στο διάστημα 15 – 21 Νοεμβρίου 2014 διοργανώνονται απο τους συνεργαζόμενους φορείς σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο τη διάδοση καλών πρακτικών και μοντέλων απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, την προώθηση της συνεργασίας και δικτύωσης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και συνεργατικών επιχειρήσεων, καθώς και την ανάπτυξη θεσμικών και πρακτικών εργαλείων για την εδραίωση, χρηματοδότηση και βιώσιμη λειτουργία τους στην Ελλάδα.

∆είτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ελληνικής Εβδομάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2014 στην ιστοσελίδα http://seweek.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις